Toroni Blue SeaGrčka/ Sitonija/ Toroni

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Toroni Blue Sea Hotel sa četiri zvezdice i turistička Agencija Tira Travel stavljaju na raspolaganje osamdeset pet soba. Hotel Toroni Blue Sea je sagrađen u obliku amfiteatra sastavljenog od dva krila okrenuta ka bazenu. U hotelu ćete pronaći restoran sa tradicionalnom grčkom kuhinjom, spa, švedsku i tursku saunu koje oslobađaju od stresa i toksina i pružaju relaksaciju na zavidnom nivou, besplatan bežični internet u lobiju i teretanu. U bašti ćete pronaći bazen sa barom koji ceo dan služi pića i supermarket. Ovaj hotel nudi prostran privatni parking. Toroni Blue Sea Hotel je savršena destinacija za one koji hoće da otkriju prelepo okruženje Toronija sa ruševinama drevnog zamka i prelepim okruženjem sa obiljem zelenila i prelepim plažama kristalno čistog mora.

O tipovima soba

Većina soba Toroni Blue Sea hotela ima pogled ka bazenu ili ka moru dok samo mali broj soba gledaju na baštu. Sobe se svakodnevno čiste sa poštovanjem najstrožijih covid mera. Superior soba se nalazi u delu objekta čiji dizajn podseća na amfiteatar. Od kreveta raspolažu sa jednim francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i sofom na razvlačenje. Sobe koje imaju pogled na more udaljene su samo desetinu metara od plaže i pružaju nezaboravne poglede na zalaske sunca. Od pogodnosti u sobama hotela Toroni Blue Sea se nalaze mini bar sa kvalitetnim pićima, televizor sa raznovrsnim satelitskim programom, klima koja će svakoga rashladiti u najtoplijim letnjim danima, opremljeni balkon, frižider koji može da se napuni obiljem omiljenih namirnica i omiljenih napitaka. Površina soba je 32m2.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Toroni Blue Sea u ponudi imaju salon za masažu u ponudi ima Relaxing masažu koja relaksira i otklanja stres iz organizma i poboljšava cirkulaciju i opšte zdravlje. U ponudi je i Shiatsu masaža koja predstavlja Japansku tehniku nanošenja pritiska prstom ili dlanom na određenu tačku radi relaksacije ili otlanjanja bola. Nudi se i masaža čokoladom koja hidrira i čini kožu elastičnom. U okviru hotela Toroni Blue Sea i centra za masažu je i Cranial Sacral Therapy koja predstavlja nežnu formu masaže celog tela koja vraća telo u balans sa akcentom na otklanjanje bola i stresa. U ponudi centra za masažu hotela Toroni Blue Sea je i reflektologija koja nanošenjem pritiska na određene tačke stopala i šaka otklanja probleme sa organima povezanim sa tim tačkama na telu. Restoran Blue Sea hotela „Stergois“ sa pogledom na more i plažu služi domaća tradicionalna jela i bogat izbor moskih plodova. Okruženje je jedinstveno, a usluga ljubazna i prijateljska. Na eksterior restorana je obraćena posebna pažnja na detaljima. Restoran je otvoren od ranog jutra do ponoći, svake subote bend restorana „Stergois“ svira grčku muziku uživo sa bogatim repertoarom. Unutar hotela se nalazi supermarket pa se uštedi vreme i novac na transportu. Toroni Blue Sea Hotel i turistička agencija Tiara Travel se brinu o vama od prvog momenta kada kročite u njega. Može da se obavi kupovimna u njegovom super marketu, a zatim da se pošalju pokloni prijateljima. Hotel Blue Sea je idealan za društvena, poslovna i druga okupljanja. Jedinstvena hala „PORFYRA“ je idealna za venčanja i krštenja kao i za sastanke, seminare i druge manje događaje. Sala nudi osećaj diskretnog luksuza sa visokim estetskim standardima. Spoljašnji prostor može da ugosti događaje koji će obeležiti neke od najbitnijih trenutaka u vašem životu. Hotel sarađuje sa vrlo profesionalnom agencijom za iznajmljivanje automobila. Agencija nudi konkurentne cene, transport za grupe malim kombijem, zakazivanje i plaćanje preko hotela.

O lokaciji

Hotel Toroni Blue Sea se nalazi na samo 20 metara od plaže Toroni na zapadnoj obali Sitonije, na poluostrvu Halkidiki. U blizini hotela se pružaju pogledi na planinske predele i drevni zamak. Hotel je prostran sa dovoljno prostora za romantične šetnje u blizini mora. U ovom delu Sitonije obala je razuđena sa mnoštvom različitih plaža. Možete da pronađete mnoge divlje plaže ako vam one više odgovaraju.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga