Moonbeam hotelGrčka/ Tasos/ Pefkari

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Tiara Travel predstavlja hotel od tri zvezdice na Tasosu koji se zove Moonbeam što u prevodu znači mesečeva svetlost. Hotel je smešten između maslinjaka i borova koji plene svojim mirisom. Ispred hotela se nalazi bazen koji je opremljen ležaljkama i suncobranima koje imaju spektakularan pogled na egejsko more i planinu Atos. Moonbeam hotel se nalazi na blagom uzvišenju u mestu Pefkari između Potosa i Limenarije.

O tipovima soba

Hotel Moonbeam raspolaže sa studio sobama i apartmanima. Studio standard su smeštajne jedinice površine 32 m2 sa privatnim kupatilom, čajnom kuhinjom i balkonom. Apartment su smeštajne jedinice površine od 50m2 do 70m2 sa inzanrednom udobnošću i konforom. Kuhinje su prostrane, a balkoni prostrani i delimično pokriveni sa inzvanrednim pogledima na more ili prirodu Tasosa koja okružuje ovaj hotel.

O aktivnostima i zabavi

Moonbeam hotel raspolaže sa lepim prostranim bazenom i odvojenom bazenom za decu. U ovim bazenima če se odrasli i najmlađi rashladiti i razonoditi i u najtoplijim grčkim letnjim danima. Za one kojima bazen nije dovoljan za rashlađenje mogu da se upute ka najbližem baru radi osvežavajućeg napitka koji može da se gustira u ležaljci ispod suncobrana.

O lokaciji

Da bi gosti Moonbeam hotela stigli do najbliže plaže potrebno je da pređu oko 900 metara. Lokacija je mirna, tiha i okružena prelepom prirodom ostrva Tasos, u okolini se mogu videti mnogi maslinjaci i prelepi borovi. Do centra mesta Pefkari treba preći 950 metara, do centra mesta Potos treba preći 1,4 kilometar, do centra mesta Limenarija treba preći 3,1 kilometar, do administrativnog centra ostrva Limenasa treba preći 41 kilometar.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga