Alkyon hotel ThassosGrčka/ Tasos/ Limenas

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Alkyon u ponudi Tiara Travel raspolaže sa 6 smeštajnih jedinica koje mogu da gledaju ka moru ili ka bašti. Privilegovana lokacija hotela je pored luke grada Limenasa

O tipovima soba

Alkyon hotel i Tiara Travel imaju u ponudi tri smeštajne jedinice koje gledaju ka moru i tri smeštajne jedinice koje gledaju ka bašti hotela. Sve sobe Alkyon su klimatizovane, iamju televizor sa ravnim ekranom, frižider u kome će na dohvat ruke biti rashlađena pića i sveže namirnice, postoji uslužni fen za kosu u svakom kupatilu i svaka smeštajna jedinica ima balkon.

O aktivnostima i zabavi

Od dodatnih pogodnosti ovaj hotel raspolaže sefom da bi rasteretio goste brige o svojim dragocenostima. Doručak se služi u objektu koji je spojen sa hotelom Alkyon koji se zove Stamatis.

O lokaciji

Lokacija hotela Alkyon je vrlo povoljna za istraživanje glavnog grada ostrva Tasos i za šetnje pored živopisne luke. Sve što može da obezbedi jedan ostrvski grad kao što su prodavnice, kafići, taverne, poslastičarnice, i druge pogodnosti biće gostima na dohvat ruke. Najbliža plaža se nalazi na 100 metara udaljenosti, a velika organizovana plaža se nalkazi na udaljenosti od 400 metara.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga