Villa FylaktosGrčka/ Tasos/ Limenaria

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Villa Fylaktos je zamišljena kao jedinstvena vila za relaksaciju i mir. Idealna je za porodice koje žele da se odmore i da budu izolovane od buke i grada. Villa Fylaktos raspolaže sa osam apartmana, okolina je puna maslinjaka koji pružaju miras leta i spokoja. Villa Fylaktos u ponudi Tiara Travela ima kategoriju dva ključa

O tipovima soba

Villa Fylaktos u svojoj ponudi u saradnji sa Tiara Travelom ima dve vrste apartmana. Svi apartmani raspolažu sa spavaćom sobom, dnevnom sobom i potpuno opremljenom kuhinjom. Apartment land view smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, mogu da prime minimum dve, a maksimum četiri odrasle osobe, Od ležejeva mogu da imaju francuski ležaj, krevete na sprat ili krevete za po jednu osobu. Apartment sea view and jacuzzy on balcony objekta Fylakos smeštajne jedinice se nalaze sa spratu i imaju fantastičan pogled na more i Skala Potamiju, na balkonu imaju jacuzzy za totalni užitak, od kreveta imaju francuski ležaj i krevete na sprat ili krevete za po jednu osobu. Svi apartmani u objektu imaju televizor sa ravnim ekranom, toster i kafe aparat. U apartmanima postoji i sef da gosti nemoraju da brinu o dragocenostima, bežični internet je sproveden po celoj vili.

O aktivnostima i zabavi

Villa Fylaktos raspolaže sa spoljašnjim bazenom i odvojenim bazenom za užitak najmlađih koji imaju i svoje igralište za decu. Pored bazena se nalaze ležaljke i suncobrani na dva različita nivoa oko bazena.

O lokaciji

Od smeštaja Villa Fylaktos do plaže treba preći 350 metara, ova oblast je poznata po dobrim plažama, a na samo 1,5 kilometar je centar mesta Limenarija. Od smeštaja do poznatog letovališta Potos je potrebno preći 5 kilometara, do glavnog grada ostrva je potrebno preći 37,7 kilometara.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga