Blue Dream PalaceGrčka/ Tasos/ Tripiti

Reservation

 
 
 

O hotelu

U glavnom restoranu objekta Blue Dream Palace služe se obroci na bazi švedskog stola. Gostima je dostupna i taverna pored mora. Hotel nudi 2 bara, od kojih se jedan nalazi pored bazena. Hotel poseduje privatni parking, konferencisjku salu i mini market. Besplatni internet je dostupan u svim javnim delovima hotela. Od usluga dostupna je usluga hemijskog čišćenja i pranja veša. Hotel ima pogodnosti za osobe sa posebnim potrebama i na zahtev je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.

O tipovima soba

Sobe u hotelu Blue Dream Palace opremljen su modernism nameštajem is vim pogodnostima za ugodan boravak. Smeštajne jedinice sadrže balkon ili terasu, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, telefon, sef i mini-bar. Sopstvena kupatila su opremljena kadom i fenom za kosu. Iz većine soba može se uživati u pogledu na more. Turistička agencija Odeo Wolrd Travel za smeštaj u hotelu Blue Dream Palace nudi ukupno 70 soba i apartmana. Double superior sea view su sobe površine 28 m2. Mogu da prime od 2 do 4 osobe i imaju francuski ležaj i sofu na razlačenje. Junior suite sea view su površine 32 m2 i imaju dva odvojena kreveta i sofu na razlačenje. Suite Senior Sea View Jacuzzi je površine 35 m2 i ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, gostinjski deo sa sofom i đakuzi u spavaćoj sobi pored kreveta. Suite Senior Private Pool & Jacuzzi je površine 35 m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, gostinjskim delom sa sofom, ima đakuzi u spavaćoj sobi pored kreveta i privatni bazen.

O aktivnostima i zabavi

Gosti hotela Blue Dream Palace i turističke agencije Tiara travel mogu se opustiti pored dva hotelska bazena i grejani bazen u zatvorenom sa hidromasažnim delom., a na raspolaganju su im besplatne ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen. Objekat poseduje teretanu, saunu i hamam. Za sportske aktivnosti i razonodu dostupan je bilijar, teniski teren is to za stoni tenis. Najmlađim gostima su za razonodu na raspolaganju igraonica i dečje igralište.

O lokaciji

Hotel Blue Dream Palace smešten je na ostrvu Tasos, na prelepoj, peščano-šljunkovitoj plaži Tripiti. Nalazi se na južnoj strain ostrva, na 3 km udaljenosti od Limenarije. Drugi poznatiji grad Potos udaljen je 5 km od hotela, dok sun eke od poznatijih plažća kao što su Metalia Beach i Skala Marion udaljene 3 km od hotela. Hotel Blue Dream Palace udaljen je 40 km od luke Limenas, 20 km od luke Prinou i 40 km od aerodroma "Megas Alexandros" u Kavali.

0.0
Accomodation
Location
Service