AethriaGreece/ Tasos/ Limenas

Reservation

 
 
 

O hotelu

Osim glavnog restorana, hotel ima bar pored bazena. Gostima hotela Aethria dostupni su sefovi na recepciji i parking. Od dodatnih sadržaja poseduje wi fi konekciju, usluge lekara na poziv, peškire za bazen uz depozit.

O tipovima soba

Hotela Aethria i agencija Tiara travel za smeštaj svojim gostima nude ukupno 50 soba. Sobe u hotelu Aethria uređene su u nežnim bojama i iz svih se može izaći na balkon sa kojeg se pruža pogled na bazen, na vrt ili na okolinu. U ponudi su single room, double twin room i triple room. Sve sobe su površine 17-18 m2. Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sadrže bračni ležaj ili dva odvojena kreveta, dok su trokrevetne sa tri odvojena kreveta ili sa bračnim krevetom i jednim odvojenim. Pored kupatila sa tušem i genom za kosu, opremljene su raznim sadržajima poput klima uređaja,besplatnog interneta, satelitske televizije i mini frižidera.

O aktivnostima i zabavi

Hotel ima spoljašnji bazen, a gosti mogu da se zabave igrajući tenis, dok najmlađi imaju svoje igralište. U neposrednoj blizini hotela su prodavnice i taverne. Gosti hotela Aethria i agencije Tiara travel mogu uživati u raznim izletima i sportovima na vodi.

O lokaciji

Hotel Aethria smešten je na ostrvu Tasos. Okružen zelenilom, prostire se na površini od 11.000 m2, od plaže je udaljen 350 m. Nalazi se u glavnom gradu Limenasa u širem centru. Stanica javnog prevoza se nalazi na 300m udaljenosti, dok su prve prodavnice i marketi na oko 50m udaljenosti. Poznata plaža Makriamos je na udaljenosti od 3 km, dok je čuvena plaža Hrisi Amudija na 12 km.

0.0
Accomodation
Location
Service