PirinBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Pirin u ponudi Tiara Travela nalazi se u najpopularnijem zimskom odmaralištu u Bugarsko,j Banskom i ima kategoriju 4 zvezdice. Hotel je izgrađen 2004. godine, a renoviran je 2010. godine, ima pet spratova. Hotel je vrlo povoljno pozicioniran i nudi odličnu uslugu i vrlo udobne smeštajne jedinice. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 81,75 eur odrasli-40,88 eur deca (2-12 godina)
  • Božićna večera: 32,70 eur odrasli-16,35 eur deca (2-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Pirin u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard room ima površinu 23m², ima balkon, TV, kupatilo je sa tušem. Smeštajna jedinica može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja. Standard room lux je površine 25m², ima balkon, TV, kupatilo je sa tušem. Smeštajna jedinica može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležaja ima francuski ležaj. One bedroom apartment je površine 45m², sastoji se od spavaće i dnevne sobe, ima balkon sa pogledom na planinu, TV, kupatilo je sa kadom. Smeštajne jedinice mogu da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva imaju francuski ležaj u spavaćoj sobi i sofu u dnevnoj sobi za treću osobu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Pirin u ponudi Tiara Travela hotel ima prelep restoran koji služi internacionalna i tradicionalna jela i pogodan je za vegetarijance i porodice sa malom decom. Kao dodatak glavnom restoranu na usluzi gostima je mehana tradicionalnog bugarskog stila koja služi ukusne bugarske specijalitete. Pored restorana na raspolaganjuje su udoban lobi bar sa širokom ponudom pića. Hotel Pirin ima prostorije nemenjene za skijaše gde mogu da se presvuku i skladište svoju opremu. Za razonodu su na raspolaganju sale sa bilijarom i stonim tenisom, a za aktivnije goste tu je i fiteness sala. Što se tiče revitalizacije na raspolaganju su besplatne usluge saune i bazena u zatvorenom kao i solarijuma, centrra za masažu sa brojnim terapijama koje izvode stručna lica, parno kupatilo. Za poslovne posete postoji sala za konferencije koja je namenjena u tu svrhu. Shuttle autobus prevozi goste do gondole i nazad do hotela.

O lokaciji

Hotel Pirin u ponudi Tiara Travela nalazi se na vrlo povoljnoj lokaciji u cenru Banskog na samo 50 metara od gradskog parka i njegovog bujnog i starog drveća. U blizini se mogu naći sve pogodnosti koje Bansko ima da ponudi poput odličnih restorana i kafića, banaka, bankomata, raznih prodavnica i marketa, medicinski centar. Do prve stanice gondole obezbeđen je besplatan hotelski shuttle bus. 

0.0
Accomodation
Location
Service