Orpheus BanskoBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Orphey Bansko u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 4 zvezdice i nalazi se u srcu Banskog koje važi za najbolje i najmodernije skijalište u Bugarskoj i šire. Orphey hotel u Banskom je luksuzno zdanje koje ima odličnu lokaciju koja privlači brojne turiste i u letnjem i u zimskom periodu. Jedan deo hotela je okrenut ga parku, a drugi ka planini Pirin. Spa centar hotela je vrlo dobro opremljen sa svim pratećim sadržajem potrebnim za savršen odmor. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 81,81 eur odrasli-40,90 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Orphey Bansko u ponudi Tiara Travela ima pet različitih tipova smeštajnih jedinica. Standard room je površine 24-34m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, ima TV sa ravnim ekranom od 32 inča. Od ležajeva može da ima francuski ležaj ili dva single ležaja i moguće je ubaciti dodatni ležaj za treću osobu. Skoro sve sobe maju balkon od kojih neki gleda na planinu Pirin Standard extended room ima površine 25-34m², mogu da prime maksimum četiri odrasle osobe, imaju TV sa ravnim ekranom od 32 inča. Od ležajeva imaju francuski ležaj ili dva single ležaja, a od pomoćnih ležajeva moguće je ubaciti single ležaj ili francuski ležaj. Skoro sve sobe maju balkon od kojih neki gleda na planinu Pirin. Family room je površine 35-40m², idealna je za dve odrasle osobe sa dvoje dece, sastoji se od dve prostorije koje su razdvojene sa klizajućim vratima. Jedna soba je spavaća, a druga dnevna koja ima TV sa ravnim ekranom sa 32 inča. Od ležajeva imaju francuski ležaj i sofu i imaju balkon koji gleda ka planini Pirin. One bedroom suites je površine 47-54m², sastoji se od spavaće i dnevne sobe koje su razdvojene klizajućim vratima. Mogu da prime maksimum tri odrasle osobe, svaka smeštajna jedinica ima balkon koji gleda na planinu Pirin. Od ležajeva imaju francuski ležaj i sofu. Suite with jacuzzi and fireplace je površine 54-57m², može da primi maksimum pet odraslih osoba, sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe i kupatila. U dnevnoj sobi se nalazi TV od 32 inča, a u spavaćoj sobi TV od 21 inč, kupatilo ima granitnu sudoperu sa dva slivnika , tuš kabinu i hidromasažnui kadu, dnevna soba ima kamin, balkon je sa pogledom na park i planinu Pirin. Od ležajeva ima po jedan francuski ležaj ili po dva single ležaja u spavaćim sobama i sofu u dnevnoj sobi.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Orphey Bansko u ponudi Tiara Travela ima dva restorana, glavni restoran služi internacionalna jela spremljena sa velikom pažnjom, a tradicionalni restoran sprema bugarske specijalitete sa obiljem svežih domaćih sastojaka. Pored restorana gostima su na raspolaganju lobi bar i vinarija. Spa zona nudi mnogobrojne usluge za opuštanje koje su besplatne poput saune, fitnessa, unutrašnjeg bazena, đakuzija, parnog kupatila kao i kozmetičkog salona, centra za masažu, relax zone i sale za stoni tenis. Za poslovne posete namenjena je sala za konferencije, a za decu je namenjena igraonica puna igračaka koja je u ceni hotela. Ski Depo je mesto za čuvanje sopstvene ski opreme i on je potpuno besplatan za sve goste agencije Tiara Travela. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. Posebna pogodnost za sve goste je sef za čuvanje dragocenosti koji je uključen u cenu hotela.  Hotel Orpheus Bansko je prepoznatljiv u Banskom kao pet friendly hotel. 

O lokaciji

Lokacije je vrlo lepa jer se nalazi odmah pored gradskog parka koga krase stara stabla prelepog drveća. Gondola se nalazi 2,5 kilometara udaljena od smeštaja i do nje je obezbeđen besplatan shuttle bus prema rasporedu hotela. Centar je udaljen samo 500 metara, najbliža autobuska stanica je udaljena 1 kilometar. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga i to do popune mesta.

0.0
Accomodation
Location
Service