Entry E Boutique HotelBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Entry E Boutique Hotel u ponudi Tiara Travela se najpopularnijem bugarskom skijalištu Bansko i ima kategoriju četiri zvezdice. Hotel kombinuje elegantan moderni interijer i udobnu atmosferu. Hotel nudi potpunu relaksaciju za aktivnije goste koji se bave skijanjem ili planinarenjem. Lociran je u moirnoj oblasti i nudi spektakularan pogled na planine Pirin i Rila. 

O tipovima soba

Hotel Entry E Boutique u ponudi Tiara Travela ima šest različitih tipova smeštajnih jedinica. Deluxe studio ima površinu 55m² i opremljen je svime što će da stvori osećaj kod gosta da je kod kuće, čajna kuhinja je opremljena za spremanje laganijih obroka, kupatilo je sa kadom, kamin je vrlo blizu kreveta što stvara vrlo ugodan osećaj topline. Može da primi maksimum tri odrasle osobe, na raspolaganju su francuski ležaj i sofa. Junior one bedroom apartment od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi, ima čajnu kuhinju i kupatilo. Moderan i drven nameštaj je od visokog kvaliteta koji stvara prijatan i relaksirajući osećaj. Senior one bedroom apartment ima površinu 85m² i nudi prelepe poglede na planinu i prelep visokokvalitetni stilski nameštaj. Gosti imaju izbor između francuskog ležaja i dva single ležaja u spavaćoj sobi, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa za treću osobu, kupatilo je sa kadom. Loft one bedroom apartment nudi idealne uslove za relaksaciju, na gornjem nivou se nalazi spavaća soba sa predivnim pogledom na planinu Pirin i planinu Rila. Ova smeštajana jedinica je tako koncipirana da pruža uživanje u prirodnim lepotama koje je okružuju. Od ležajeva je na raspolaganju francuski ležaj ili dva single ležaja. Two bedroom apartment je najprostranija smeštajna jedinica hotela Entry E Boutique u ponudi Tiara Travela, ima površinu 125m². Sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe. U spavaćim sobama se nalazi po jedan francuski ležaj, a u dnevnoj sobi sofa. Unikatan dizajn i prelep kamin daju osećaj velike udobnosti. Maisonette je smeštajna jedinica na dva nivoa, nudi odlične uslove za relaksaciju, ima dve spavaće sobe na spratu u kojima se nalazi po jedan francuski ležaj, a u prizemlju se nalazi dnevna soba sa sofom. Maisonette ima dva kupatila. Sobe su u svetlim bojama, a nameštaj je od prirodnog materijala.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Entry E Boutique u ponudi Tiara Travela ima odličan restoran koji služi razne gurmanske specijalitete visokog kvaliteta, kuhinja koja je zastupljena spada u modernu i savremenu intrpretaciju klasičnih jela. Restoran ima dve hale od kojih je jedna pored igraonice za decu. Boutique Hotel Entry E nudi kompletnu relaksaciju i dopunjavanje energije posle napornog dana na skijanju. Svi gosti Tiara Travela imaju pristup sauni, parnom kupatilu, spoljnom đakuziju sa teperaturom vode od 38 stepeni, relax zoni, masažama. Moto hotela Entry E Boutique je ''Sport je zdravlje'' i shodno tome poseudje multifunkcionalnu sportsku halu za individualne treninge, časove joge ili treninge CrossFit-a. Dečiji centar u Boutique hotelu Entry E je jedan od najvećih centara u Banskom i sadrži deo za zabavu i deo za igru uz nadzor tima specijalizovanih animatora. Hotel Poseduje i spoljni bazen sa mineralnom vodom temperature 30-40 stepeni koja je odlična za razne vidove rehabilitacije. Hotel gostima i besplatan Wi-Fi internet. Jedan je od hotela koji je pet friendly. 

O lokaciji

Hotel Entry E Boutique u ponudi Tiara Travela nalazi se u mirnom delu Banskog u blizini jezera Kinetz i guste borove šume. U blizine se nalazi pešačka staza i restoran. Hotel je udaljen od gondole oko 1,5km i do nje je obezbeđen besplatan ski shuttle bus. Parking hotela je besplatan za sve koji dolaze sopstvenim prevozom. Centar grada Banskog je udaljen oko 2,5km od hotela. Lokacijski i u okviru hotela postoje dve skijašnice. Jedna je u hotelu a druga bliže stazi i gosti agencije Tiara Travel mogu u njima ostaviti na čuvanje svoju ski opremu koja je poptuno sigurna. 

0.0
Accomodation
Location
Service