Aseva HouseBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Aseva house u ponudi Tiara Travela će prijatno iznenaditi goste koji će uživati u udobnom smeštaju u divnom planinskom gradu i prelepim pogledima na planine koje su fascinantne i leti i zimi. Wifi internet je besplatan u čitavom smeštajnom objektu. 

O tipovima soba

Hotel Aseva house u ponudi Tiara Travela raspolaže sa 11 standardnih soba koje mogu da prima maksimum tri odrasle osobe, sve sobe su stilski nameštene i udobne su, od ležajeva je na raspolaganju francuski ležaj ili dva single ležaja i postoji mogućnost ubacivanja još jednog ležaja za treću osobu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Aseva house u ponudi Tiara Travela može da dogovoru da obezbedi prevoz liftom tokom zimske sezone. Tokom zimske sezone doručak je uračunat u cenu, a on se služi u prijatnoj taverni u prizemlju hotela. U prizemlju se nalazi veliki kamin, gde se gosti, umorni nakon dugog dana sa belim padavinama mogu opustiti.

O lokaciji

Hotel Aseva house u ponudi Tiara Travela se nalazi na 10 minuta hoda simpatičnim ulicama Banskog do žičare što znači da je lokacija vrlo povoljna za skijaše. Centar Banskog je na 5 minuta lagane šetnje od smeštaja tako da je lokacija pogodna i za ljubitelje obilaska ovog šarmantnog grada.

0.0
Accomodation
Location
Service