SnezhankaBugarska/ Jugo-centralni/ Pamporovo

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Shezhanka se nalazi u popularnom bugarskom odmaralištu Pamporovo, ima kategoriju 3 zvezdice i radi 365 dana u godini. U hotelu Snezhanka sve je dizajnirano za udoban i profitabilan smeštaj za porodice i za veće grupe prijatelja. Snezhanka hotel je idealan za one koji traže ležernu i prijatnu atmosferu. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 65,00 eur odrasli-35,00 eur deca (4-12 godina)
  • Božićna večera: 30,00 eur odrasli-20,00 eur deca (4-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Snezhanka ima pet različitih tipova smeštajnih jedinica. Single room je površine 17m², uređena je toplim bojama, može da primi minimum jednog, a maksimum dva gosta, od ležajeva ima dva single ležaja. Standard room je površine 17m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jednno dete, od ležajeva ima dva single ležaja i fotelju na razvlačenje. Family room je prostrana smeštajna jedinica sa pogledom na planinu, ima površinu od 35m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva raspolaže sadva single ležaja u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi. One bedroom apartment je uređen toplim bojama, površine je 55m², ima sopstveni balkon sa pogledom na planinu, sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka. Smeštajna jedinica može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, a od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i sofom. Two bedroom apartment ima dve odvojene spavaće sobe i dnevnu sobu, površine je 80m², može da primi maksimum tri odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francsukim ležajem, dva single ležaja i sofom u dnevnoj sobi. Mezonette u ponudi Tiara Travela je smeštajna jedinica iz dva nivoa, ima površinu 35m², na prvom nivou nalazi se dnevni boravak, a na drugom nivou nalazi se spavaća soba, može da primi maksimum dvoje odraslih i jedno dete, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Snezhanka u ponudi Tiara Travela raspolaže sa restoranom u kome se može uživati u ukusnoj i bogatoj hrani, tradicionalnim rodopskim specijalitetima i toplim domaćim doručcima. Svakog meseca pripremaju se sezonski specijaliteti i kokteli. Savršen dodatak restoranu je mehana u tradicionalnom bugarskom stilu u kojoj se organizuje folkorni program. U letnjim meseceima se može uživati u osunčanoj terasi gde se može naručiti sve iz menija lobi bara koji je zimi odličan izbor za socijalizaciju i ispijanje omiljenog pića sa porodicom ili prijateljima. Hotel ima prelep unutrašnji bazen čije je korišćenje besplatno za goste hotela. U okviru Spa centra nalaze se sauna koja je u ceni hotela, tursko kupatilo, salon za masažu i relaks zona. Hotel je pet firiendli i prima uz doplatu dresirane pse do 30kg i mačke. Besplatni wifi internet je dostupan u lobiju hotela. Shuttle bus se doplaćuje 3 eur po pravcu, za odrasle i za decu i doplata je na licu mesta. Gosti koji žele da putuju sa kućnim ljubimcima mogu to učiniti u hotelu Snezhanka. 

O lokaciji

Hotel Snezhanka u ponudi Tiara Travela nalazi se u severnom delu Pamporova, hotel ima lak pristup glavnim atrakcijama mesta Pamporovo. Gosti mogu da uživaju u Borovoj šumi koja okružuje hotel i donosi mirisnu svežinu u njihove sobe. U blizini se može naći supermarket, prodavnica sportske robe, konvencioni centar, barovi i restorani. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog parkinga (do popune mesta). 

0.0
Accomodation
Location
Service