Redenka Holiday ClubBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Redenka Holiday Club u ponudi Tiara Travela se nalazi u mestu Redenka nedaleko od Banskog u podnožju veličanstvene planine Pirin. Kompleks se sastoji od tri zgrade i to Redenka Palace, Redenka Lodge i Redenka Villas. Redenka Palace je elegantni hotel sa modernom recepcijom, udobnim lobijem i prijatnim lobby barom. Redenka Lodge je takođe deo Redenka Holiday Club-a kategorizovan sa 3* i nudi jednosobne i dvosobne apartmane. U ovom delu nalazi se restoran koji nudi neodoljiva jela bugarske kuhinje. Redenka Villas poseduju 24 vile pogodne za iznajmljivanje od strane porodica i velikih kompanija. 

O tipovima soba

Hotel Redenka holiday Club u ponudi Tara Travela je podeljen na tri dela. Najveći objekat nazvan Redenka Palace ima 87 smeštajnih jedinica. One bedroom apartment može da primi maksimum četiri odrasle osobe, sastoji se od spavaće i dnevne sobe, u spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u dnevnoj sofa za dve osobe. Two bedroom apartment može da primi maksimum šest odraslih osoba, sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe, ima jedno kupatilo, u jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, u drugoj spavaćoj sobi se nalaze dva single ležaja, u dnevnoj sobi se nalazi sofa za dve osobe. Studio može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima jedan francuski ležaj. Objekat koji se zove Redenka Lodge se sastoji od 19 ekskluzivnih skijaških smeštajnih jedinica. One bedroom apartment lodge može da primi maksimum četiri odrasle osobe, sastoji se od spavaće i dnevne sobe. U spavaćoj sobi od ležajeva ima francuski ležaj, a u dnevnoj sofu za dve osobe. Two bedroom apartment lodge može da primi maksimum šest odraslih osoba, sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe. U prvoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj a, u drugoj spavaćoj sobi dva single ležaja, u dnevnoj sobi se nalazi sofa za dve osobe. U sastavu hotela nalaze se 24 vile. Two bedroom villas ima dva sprata povezana stepeništem na prvom nivou nalazi se open plan kuhinja koja je potpuno opremljena, imaju i sobu za ručavanje sa kaminom. Na drugom nivou su spavaće sobe, svaka vila ima internet i kablovsku televiziju. Three bedroom villas u ponudi Tiara Travela ima privatnu saunu što je izdvaja od drugih vila. Ima dva sprata povezana stepeništem na prvom nivou nalazi se open plan kuhinja koja je potpuno opremljena, imaju i sobu za ručavanje sa kaminom. Na drugom nivou su spavaće sobe, svaka vila ima internet i kablovsku televiziju.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Redenka holiday Club ima prostran restoran lociran u prizemlju i nudi popularnu bugarsku i internacionalnu kuhinju. Restoran nudi i opciju ručka iz menija ili po principu samoposluživanja. Redenka Palace ima prekrasan prostor za opuštanje sa saunom i đakuzijem, parno kupatilo, hamam i odličan izbor opuštajućih masaža. Kompleks ima otvoreni i zatvoreni bazen, pri čemu je unutrašnji bazen sa mineralnom vodsom i konstantno zagrejan na temperaturi 30-32 stepena. U okviru dela Redenka Palace gosrima Tiara Travela na raspolaganju je prodavnica u okviru hotela, ostava za skije, a iza hotela se nalazi teren za odbojku, teniski teren, lepo uređena bašta sa dečijim igralištem i baštom za roštilj. Redenka Lodge i gosti Tiara Travela mogu koristiti sve sadržaje čitavog kompleksa Redenka Holiday Club-a kao i sve sportsko rekreativne zone. 

O lokaciji

Hotel Redenka Holiday Club u ponudi Tiara Travela se nalazi na 8,2 kilometra od centra Banskog. Centar grada Razlog je udaljen 3,8 kilometra od smeštaja. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju obezbeđen parking hotela. Od Pirin Golf hotela i njegovih golf terena je udaljen oko 2,4km.

0.0
Accomodation
Location
Service