OrbiluxBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Orbilux u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 3 zvezdice, a smešten je u podnožju prelepe planine Pirin mesta Bansko. Hotel je na povoljnoj poziciji za skijaše jer se nalazi nedaleko od gondole. Hotel Orbilux je građen u stilu renesanse koja je tipična za Bansko a pri izgradnji su korišćeni mahom prirodni materijali radi veće topline i užitka. Hotel je komforan i ima ljubazno osoblje koje će pomoći gostima da dobiju nezaboravan odmor. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 85,00 eur odrasli-60,00 eur deca (5-18 godina).

O tipovima soba

Hotel Orbilux u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. Studio može da primi maksimum tri odrasle osobe, ima prelep pogled na planinu, prostran je, ima TV sa ravnim ekranom i preko 100 satelitskih kanala, od ležajeva raspolaže sa dva single ležaja i sofom. One bedroom apartment može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, ima pogled na planinu, prostrani su i udobno namešteni, od ležajeva imaju francuski ležaj ili dva single ležaja u spavaćoj sobi i sofu na kojoj može da spava dvoje dece u dnevnoj sobi. Two bedroom apartments se sastoji od dve spavaće sobe i dnevne sobe, može da peimi maksimum četvoro odraslih osoba i dvoje dece, u spavaćim sobama može da ima francuski ležaj ili dva single ležaja, a u dnevnoj sobi sofu na razvlačenje.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Obilux u ponudi Tiara Travela ima restoran intimne atmosfere koji otvara čula ukusnim specijalitetima bugarske i evropske kuhinje. Loby bar je mesto gde se gosti mogu odmoriti nakon dugog napornog dana provedengo u skijanju na Pirin planinama, uz topli napitak, osvežavajući sok ili veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Nakon dana provedenog na skijanju, može se opustiti u zatvorenom bazenu hotela koji se greje, toploj sauni koja opušta mišiće celog tela ili parnom kupatilu koje ima brojne benefite za zdravlje tela i sve ove usluge su uključene u cenu hotela. Za one koji vole aktivniji odmor, hotel Orbilux ima na raspolaganju besplatnu teretanu sa svim potrebnim spravama. Za sve goste u ponudi su terapije za lice i telo a studiji za masažu ućiniće da se svaki gost oseća odmorno i obnovljeno. Ski depo je pravo mesto za čuvanje ski opreme i uključen je u cenu hotela. Kućni ljubimci su dozvoljeni u hotelu Orbilux. 

O lokaciji

Hotel Orbilux u ponudi Tiara Travela nalazi se na oko 600 metara istočno udaljenosti od gondole, pored hotela protiče mala reka Konevitza, okolina je prošarana zelenilom. Do gondole je obezbeđen besplatan hotelski ski shuttle koji saobraća svakodnevno prema rasporedu hotela. Svim gostima koji dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju je besplatni parking. 

0.0
Accomodation
Location
Service