Belvedere Holiday ClubBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Belvedere Holiday Club u ponudi Tiara Travela je ograđeni kompleks za odmor sa 100 smeštajnih jedinica. Belvedere Holiday Club hotel je Kompleks na odličnoj lokaciji na samo nekoliko minuta šetnje od gondole i u blizini centra u Banskom. Hotel se sastoji od tri odvojena prostrana objekta i bujne bašte. Hotel je pogodan za ljubitelje hotela visoke klase sa prelepim pogledima na planinu i brojnim pratećim sadržajem. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 90,00 eur odrasli-50,00 eur deca (2-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Belvedere Holiday Club raspolaže sa dva različita tipsa smeštajnih jedinica. One bedroom može da primi maksimum četiri gosta, površine je 55m², od ležajeva sadrži jedan francuski ležaj i dva ležaja za po jednu osobu, opremljeni su elegantnim nameštajem, sa televizorom koji ima bogat kablovski sadržaj, wi-fi, sef za odlaganje dragocenosti, telefon, fen za kosu, peglu i dasku za peglanje, čajnu kuhinju i balkkon. Tokom zime sobe se greju na centralno grejanje. Krevetac za bebu se na zahtev dobija besplatno, deca ispod šest godina ne plaćaju smeštaj. Two bedroom može da primi maksimum šest gostiju, površine je 85m², od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u jednoj spavaćoj sobi i dva ležaja za po jednu osobu u drugog spavaćoj sobi i sofu za dve osobe u dnevnoj sobi koja sadrži i čajnu kuhinju. Kupatilo je opremljeno sa tuš kabinom, sobe su opremljene sa elegantnim nameštajem, sa televizorom koji ima bogat kablovski sadržaj, wi-fi, sefom za odlaganje dragocenosti, telefonom, fenom za kosu, peglom i daskom za peglanje, čajnom kuhinjom i balkonom.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Belvedere Holiday Club u ponudi Tiara Travela raspolaže sa restoranom koji služi doručak, ručak i večeru po principu saomposluživanja. Ako je u restoranu manje od 35 gostiju obroci se služe iz menija. Restoran je otvoren za goste hotela i druge posetioce od 07:00h do 23:00h. Hotel ima tri saune od kojih je jedna Finska, druga sa himalajanskom solju i treća je sa infracrvenom svetlošću. Hotel raspolaže i sa dva parna kupatila i hamamom. Za decu je obezbeđena igraonica puna igračaka koja je otvorena od 09:00h do20:00h. Ako gosti žele da zakažu manikir ili pedikir imaju sreće jer hotel ima licenciranog stručnjaka sa mnogo iskustva. Hotel raspolaže sa otovrenim i zatvorenim bazenima za odrasle i decu. Hotel Belvedore Holiday Club u ponudi Tiara Travela raspolaže i sa konferencijskim salama idealnim za poslovne sastanke, business treninge i druge korporativne događaje, sala ima 120 mesta, a za više od 35 učesnika može da se oraganizuje posluženje na bazi švedskog stola. Pored hotela nalazi se teren za fudbal i zbog ovoga mnogi poznati fudbalski klubovi biraju baš ovaj hotel. Besplatne usluge u okviru Spa centra su zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, đakuzi i fitnes. Wifi internet je beasplatan u hotelskim soabama.

O lokaciji

Hotel Belvedere Holiday Club u ponudi Tiara Travela je lociran na 600 metara od gondole što je vrlo povoljna lokacija za skijaše. Tokom zimskog perioda hotel organizuje besplatan prevoz shutle autobusom do ulaza u gondolu i nazad do hotela. U blizini se mogu pronaći dobri restorani internacionalne i bugarske kuhinje i klizalište za aktivnije goste. U okviru hotela nalazi se ski depo za iznajmljivanje opreme ili ostavljanja na čuvanje svoje opreme koji je uključen u cenu, dok je za goste hotela koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen besplatni javni parking.

0.0
Accomodation
Location
Service