Grand Royal Apartments & SpaBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Grand Royal Apartments & Spa u ponudi Tiara Travela je sme[ten u podnožje planine Pirin i nudi spokoj, prelepo prirodno okruženje i miran boravak u svojim smeštajnim jedinicama. Hotel ima 4 zvezdice, smeštajne jedinice su prostrane i svetle i opremljene svime što je potrebno za ugodan odmor. Gosti turističke agencije Tiara Travel mogu uživati u opuštenoj i mirnoj atmosferi hotela u kombinaciji sa jedinstvenim ukusima lokalne kuhinje i odličnih spa tretmana. Hotel Grand Royal Apartments & Spa potpuno je posvećen svojim klijentima pružajući im najabolju uslugu i servis. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 90,00 eur odrasli-45,00 eur deca (3-13 godina)

O tipovima soba

Grand Royal Apartments & Spa u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment je površine 55m², može maksimum da primi tri odrasle osobe i jedno dete ili dve odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi, kupatilo je opremljeno sa tuš kabinom, sobe imaju balkon, a temperaturu u sobi podešavaju gosti sami. Two bedroom apartment je površine 80m², ima dve odvojene spavaće sobe, može maksimum da primi pet odraslih osoba i jedno dete ili četiri odrasle osobe i dvoje dece. Od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u jednoj spavaćoj sobi i dva single ležaja u drugoj spavaćoj sobi, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa. Sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo je opremljeno tuš kabinom, a grejanje je ručno podesivo. Studio je površine 40m², može maksimalno da primi dve odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i sofom, sve sobe imaju balkon ili terasu, kupatila su opremljena sa tuš kabinom, temperatura u sobama je ručno podesiva.

O aktivnostima i zabavi

Grand Royal Apartments & Spa u ponudi Tiara Travela raspolaže sa klasinčim restoranom koji nudi za doručak i večeru ukusna jela bugarske i evropske kuhinje u kombinaciji sa odličnim usluženjem i prijatnom atmosferom. Kao dodatak restoranu lobi bar će ceo dan usluživati goste sa kvalitetnim pićima i grickalicama tokom celog dana. Deca na raspolaganju imaju dve igraonice u zatvorenom prostoru od kojih je jedna puna igračaka za najmlađe, a druga je opremljena opremljena elektronskim igricama, stonom hokeju, pikadu, pinball mašinamai stolovima za stoni fudbal za veću decu. Za fizičko i mentalno ozdravljenje gostima agencije Tiara Travel na raspolaganju je odlično opremljen Spa centar sa velikim brojem usluga od kojih su besplatne aroma sauna, parno kupatilo, fitnes i zatvoreni bazen kao i usluge đakuzija, hamama i relax zona. Unutrašnji bazen hotela Grand Royal Apartments & Spa je dužine 20 metara i poseduje dečiji deo prilagođen dečijem uzrastu. Za potpuno opuštanje i odmor od napornog rada i svakodnevnog života gosti turističke agencije Tiara Travel mogu da uživaju u jedinstvenoj masažu u hahamu, odličnoj kombinaciji relaksirajuće masaža i opuštajuće vodene pare. U okviru objekta nalazi se ski depo gde se može ostaviti sopstvena oprema na čuvanje u to je uključeno u cenu hotela. Wifi internet je besplatan u čitavom smeštajnom objektu. 

O lokaciji

Grand Royal Apartments & Spa u ponudi Tiara Travela se nalazi na 950 metara udaljenosti od gondole do koje je obezbeđen besplatan shuttle bus, oko hotela se nalazi prelepa priroda podnožja Pirina koja se ne zaboravlja jer je jedinstvena u svetu. U blizini hotela može se pronaći supermarket. Gondola je udaljena 1 kilometar od gondole, 2 kilometra od centra i 1,9 kilometara od jezera Krinetz. U blizini hotela se nalazi javni parking koji je besplatan za goste koji dolaze sopstvenim prevozom i koji ima limitiran broj parking mesta. 

0.0
Accomodation
Location
Service