MPM Hotel SportBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela je nakon renoviranja dobio kategorizaciju 5 zvezdice i nalazi se na privilegovanoj lokaciji u neposrednoj blizini gondole poznatog bugarskog odmarališta Bansko. Predstavlja pravu ski-in, ski-out destinaciju koju prate moderni i visokokvalitetni sadržaji. Smeštaj koji MPM Hotel Sport nudi je udoban i luksuzan. Sa svojom mirnom i opuštajućom atmosferom i visoko kvalitetnom uslugom hotel je stekao status jedne od vrhunskih nekretnina u naselju Bansko. Osim svog odličnog položaja i blizine staza Pirin planina, hotel nudi izvrstan smeštaj u svojim komformim i luksuzno opremljenim sobama. Gostima hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju je besplatni bežični internet velike brzine i kvaliteta.

O tipovima soba

MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela ima pet različita tipova smeštajnih jedinica i sve sobe su renovirane 2023 godine. Executive double room je površine 30m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Deluxe double room je površine 40m², može da primi maskimum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ili odvojene ležaj i sofu na razvlačenje. VIP family suite with balcony je površine 55 m², može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Apartment je površine 50m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima. Standardna soba (nerenovirana) poseduje francuski ili odvojene ležaje i ima mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta. 

O aktivnostima i zabavi

MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela ima glavni restoran sa kapacitetom od 130 gostiju koji služi vrlo ukusna jela sa obiljem domaćih sastojaka. Posebna novina se odnosi na večeru u glavnom restoranu koja se sastoji od unapred odabrana četiri jela. U okviru hotela postoji još jedan restoran koji je poptuno nov i zasniva se na turskom a la cate konceptu. Posebnu atrakciju predstavlja novi ski bar sa prijatnom atmosferom i ponudom pića za svakoga. MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela ima prelepu održavanu baštu sa roštiljem i ležaljkama i prostran SPA centar sa unutrašnjim bazenom, rimskim kupatilom, parnim kupatilom, saunom koji su u ceni kao i spoljašnjim grejanim đakuzijem, salom za razne tretmane lica i tela, a na raspolaganju je i potpuno nov fitness centar sa najmodernijom opremom koji će osloboditi goste od nagomilanog stresa i toksina i dati im neophodnu energija za odmor. Za najmlađe goste je obezbeđen potpuno nov dečiji klub sa velikim izborom zabavnih aktivnosti i potpuno novim Montessori igračkama. Od dodatnih usluga na raspolaganju su room service, pranje veša, ograničen broj spoljašnjih i unutrašnjih parking mesta koja se doplaćuju, moguće je iznajmljivanje ski opreme kao i skladištenje. Hotel ima svoju banku sa bankomatom, a na recepciji se može kupiti karta za gondolu. Gostima Tiara Travela na raspolaganju je ski depo za iznajmljivanje ski opreme ili besplatno ostavljanje na čuvanje svoje ski opreme. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 100,00 eur odrasli-50,00 eur deca (2-12 godina).

O lokaciji

MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela nalazi se na samo 100 metara udaljenosti od prve stanice gondole. Lokacija je izuzetno popularna, a hotel je sa razlogom jedan od miljenika među skijašima i snouborderima zbog blizine gondole i blizine komercijalnog centra Banskog.

0.0
Accomodation
Location
Service