Ruskovets Thermal Spa and Ski ResortBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Ruskovets Thermal Spa and Ski Resort u ponudi Tiara Travela nalazi se u odmaralištu Dobrinište koje je udaljeno 6 kilometara od Banskog koje se smatra za zimsku prestonicu odmora u Bugarskoj i šire. Kompleks je građen u planinskom stilu u harmoniji sa bugarskom arhitekturom. Nakon aktivnog dana na stazama ili u šetnji planinom, lekovita termalna voda iz sopstvenog izvora koja snabdeva ceo kompleks, oporaviće snagu svojih i gostiju agencije Tiara Travel. Ceo kompleks hotela je savršeno implementiran na površini parka od 20000m2 i okupio je najbolje od bugarske arhikteture. U udobnim apartmanima i porodičnim vilama može da se uživa u jedinstvenom panoramskom pogledu oseti neverovatan nalet pozitivne energije. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 155,00 eur odrasli-87,00 eur deca (4-12 godina)
  • Božićna večera: 50,00 eur odrasli-31,00 eur deca (4-12 godina)

O tipovima soba

Ruskovets Thermal Spa and Ski Resort u ponudi Tiara Travela ima pet različitih smeštajnih jedinica. Junior apartment je površine 60m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete, pogled se proteže ka planini U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj ili dva odvojene single ležaja, a u dnevnoj čajna kuhinja sa stolom za ručavanje i sofa. Senior apartment je površine 80m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe i jedno dete, pogled se proteže ka planini. U jednoj spavaćoj sobi se francuski ležaj, u drugoj spavaćoj sobi se nalaze dva single ležaja, u dnevnoj sobi se nalazi čajna kuhinja i sto za ručavanje i sofa. Svaka spavaća soba ima svoje kupatilo, terasa ima panoramski pogled. Villa comfort with one bedroom je površine 98², može da primi maksimum dvoje odraslih i jedno dete, iam pogled na planinu, sadrži ski ormarić za odlaganje opreme za skijanje, u spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u dnevnoj sobi sofa, po potrebi krevetac se dobija besplatno. Villa family comfort je površine 118m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe i jedno dete, pogled se proteže ka planini, spavaće sobe mogu da imaju bilo koju kombinaciju ležajeva za dve osobe: francuski ležaj ili dva single ležaja u obe sobe ili u jednoj francuski ležaj, a u drugoj single ležajevi. Villa family lux u ponudi Ruskovets Thermal Spa and Ski Resort Tiara Travela je površine 131m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe i dvoje dece, vila ima dva sprata, ima prostranu dnevnu sobu sa čajnom kuhinjom i delom za ručavanje i sofom i dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima.

O aktivnostima i zabavi

Ruskovets Thermal Spa and Ski Resort u ponudi Tiara Travela ima glavni restoran koji služi doručak i večeru na bazi samoposluživanja, piceriju koja je idealna za brzi i ukusni doručak i lobi bar koji služi osvežavajuća pića. Hotel ima Spa zonu koja sadrži unutrašnji bazen koji se greje na temperaturu od 30 stepeni i ima deo za decu sa prilagođenom dubinom i uključen je u cenu, salon za masažu će okrepiti goste raznovrsnim terapijama, na usluzi su besplatno sauna, parno kupatilo, fitnes kao i aroma terapije, parno kupatilo i dva drvena đakuzija čija je temperatura od 33 do 35 stepani. Mineralna voda sa izvora Dobrinište je ppoznata još iz Rimskog carstva i ima odlično zaceljuće dejstvo na mnoge delove tela. Za najmlađe goste u hotelu se nalazi dečiji klub koji je izuzetno prostran i ima veliki broj igračakai potpuno je besplatan, a sve uz nadzor iskusnih dadilja. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Ruskovets Thermal Spa and Ski Resort u ponudi Tiara Travela se nalazi u mestu Dobrinište, od hotela do centra Banskog razdaljina je 7,9 kilometara, a od hotela do gondole Bnaskog razdaljina je 8,2 kilometra. Hotel se nalazi na severnom obodu mesta pored predivne mirisne borove šume koja svakodnevno unosi potrebnu svežinu u sobe hotela. U blizini hotela nalaze se glavna autobuska i železnička stanica mesta. Do gondole je obezbeđen besplatni hotelski shuttle bus prema rasporedu hotela. 

0.0
Accomodation
Location
Service