ZaraBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Ispod snežnog vrha Todorka, jednog od najlepših i najromantičnijih mesta u Bugarskoj, smestio se hotel Zara sa četiti zvezdice. Ovaj hotel u ponudi Tiara Travela je nov luksuzan hotel koji je izgrađen 2014 godine i koji pruža nezaboravan odmor u skijaškoj prestonici Balkana-Banskom. Hotel Zara osvaja sa svojim luksuznim i komfornim 89 soba koje su raspoređene u standardne sobe, delux sobe, jednosobne apartmane i dvosobne apartmane. Luksuzni restoran Zara nudi jedinstvenu priliku da se probaju neka od autentučnih tradicionalnih bugarskih jela kao i specijaliteta iz celoga sveta. Tradicionalna bugarska jela pripremaju se od proizvoda koje lično bira i proizvodi glavni kuvar restorana. Lobby bar hotela Zara sa svojim dizajnerskim stilom i prirodnim svetlom sa prozora i staklenog krova idealno je mesto za jutarnju kafu i sastanke u prijateljskoj atmosferi. Besplatan bezični internet je rasprostranjen u celom hotelskom kompleksu uključujući i same sobe. Zara hotel je savršena destinacija za sve one koji žele da uživaju u mirnom i opuštenom, luksuznom odmoru i maksimalno se oslobode od svakodnevnih obaveza. Ovaj hotel je takođe idealan za parove koji žele da uživaju u jednom od najromantičnijih mesta u Bugarskoj. Baby cot se doplaćuje 5 eur po noći dok je sef, za čuvanje dragocenosti, isto uz doplatu od 4 eur po noći. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 70,00 eur odrasli-35,00 eur deca (4-12 godina)
  • Božićna večera: 20,00 eur odrasli-10,00 eur deca (4-12 godina)

O tipovima soba

Zara hotel u ponudi Tiara Travela poseduje četiri smeštajne jedinice. Sve sobe su kompletno opremljene po najvišim standardima i zadovoljiće sve potrebe za prijatan i nezaboravan boravak. Standardne sobe su veličine oko 25m2 i sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. U ovu sobu mogu da se smeste maksimalno dve odrasle osobe. Kod standardnih soba u hotelu Zara je karakteristično da dve sobe dele jedan balkon. Delux soba je veličine oko 51m2 i sadrži fransuki ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje. Maksimalan broj osoba koji može da se smesti u ovu vrstu sobe je dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe. Jednosobni apartman u ponudi Tiara Travela je veličine oko 55m2 i u njega mogu da se smeste maksimalno dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. Sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Dvosobni apartman je veličine oko 100m2 i dizajniran je tako da kombinuje luksuz i komfort. Sadrži dve spavaće sobe sa franuskim ležajima ili dovojenim krevetima i dnevnu sobu u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. U ovu sobu mogu da se smeste maksimalno četiri odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili šest osoba.

O aktivnostima i zabavi

Nov hotel Zara nudi moderan i prostran Relax centar gde razne usluge pružaju jedinstven osećaj zabave i relaksacije. Zara Relax centar u ponudi Tiara Travela garantuje savršen balans tretmana, vežbi i proizvoda za oporavak duše i tela. Za goste hotela u Relax centru se nude unutrašnji bazen koji se greje zajedno sa dečijim delom, sauna, đakuzi, parno kupatilo, finska sauna i ove usluge su potpuno besplatne. Nakon napornog dana na skijanju, u hotelu se možete opustiti porodično i u parovima u raznim društvenim igrama, bilijaru, pikadu, stonom tenisu ili igraonici. U posebno pripremljenom i potpuno opremljenom igralištu i besplatnoj igraonici najmlađi mogu da uživaju tokom celog dana. Visoko obučeni animatori hotela Zara će se pobrinuti za najmlađe tako da odrasli mogu da uživaju u dugo očekivanom i zasluženom opuštanju daleko od buke velikog grada. Zara Lobby bar nudi širok izbor originalnih i omiljenih koktela, lokalnih vina i piva i predstavlja idealno mesto za opuštanje sa prijateljima i druženje u večernjim satima. U okviru hotela se nalazi i skijašnica gde se može ostaviti sopstvena ski oprema koja je uključena u ceni hotela. 

O lokaciji

Hotel Zara u ponudi Tiara Travela udaljen je 900m od prve stanice gondole i oko 800m od centra Banskog. Do ski lifta svakodnevno saobraća besplatan shuttle. U okviru hotela se nalazi parking za sve turiste koji dolaze sopstvenim prevozom do hotela i on se doplaćuje 5eur po danu. Na samo par minuta hoda od hotela se nalaze supermarketi, prodavnice, suvenirnice, menjačnice. Na oko 500m od hotela se nalaze i autobuska i železnička stanica.

0.0
Accomodation
Location
Service