Cora Hotel & Spa ResortGrčka/ Kasandra/ Afitos

Reservation

 
 
 

O hotelu

Cora Hotel & Spa Resort u ponudi Tiara Travela je novoizgrađeni hotel koji odiše komforom i luksuzom. Nalazi se u neposrednoj blizini prelepe peščane plaže do koje se stiže pasarelom. Predstavlja raj za miran i opušten odmor ispred tirkiznih voda plaže Afitos, koja je jedna od najživopisnijih i najslikovitijih lokacija Halkidikija. Kategorizovan je sa 5* i sastoji se iz osam potpuno renoviranih i modernih zgrada u kojima se nalazi veliki broj smeštajnih jedinica. Okružen palmama i sa fantastičnim pogledom na zaliv Toroneos, očaraće svoje goste sa neverovatnim zalaskom sunca i mirom koju pruža.

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel i Cora Hotel & Spa Resort hotela na raspolaganju su dvanaest tipova smeštajnih jedinica. Deluxe pogled more ima 21-30m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba u ovoj sobi je dve odrasle osobe. Deluxe soba pogled more deljeni bazen je veličine 26-29m2 i može da ugosti dve odrasle osobe, Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Deluxe soba pogled more privatan bazen u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Ima 26-29m2 i može da primi dve odrasle osobe. Executive pogled šuma ima 25-30m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba u ovoj sobi je dve odrasle osobe. Junior suite pogled more ima 31-39m2 i može da ugosti dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Junior suite polged more privatan bazen u ponudi Tiara Travela se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Ima 34-46m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Suite 1 Bedroom pogled more ima 27-49m2 i sastoji se od dnevne sobe sa dve sofe na razvlačenje i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Suite 1 Bedroom pogled more privatan bazen ima oko 35m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje. Panoramic Suite 1 Bedroom pogled more privatan bazen i đakuzi u ponudi Tiara Travela poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje. Veličine je 46m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Panoramic Suite 2 Bedroom pogled more privatan bazen ima 57m2 i sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa dve sofe na razvlačenje. Može da ugosti četiri odrasle osobe i jedno dete. Panoramic Suite 2 Bedroom pogled more privatni bazen i đakuzi ima 59m2 i može da primi četiri odrasle osobe i dvoje dece ili šest odraslih osoba. Poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje. 

O aktivnostima i zabavi

Glavni restoran Cora Hotel & Spa Resort-a u ponudi Tiara Travela služi izvaredna jela mediteranske i evropske kuhinje sa mogućnošću obedovanja na predivnoj terasi i sa fenomenalnim pogledom na zelenu baštu. Poseduje nekoliko velikih otvorenih bazena sa ležaljkama i suncobranima koji su idealni za lenčarenje pored bazena i opuštanje i relaksaciju. Pored bazena nalazi se bar sa velikim brojem osvežavajućih napitaka i laganih obroka tokom celog dana. Najmlađim gostima je na raspolaganju odvojeni dečiji bazen gde se mogu prepustiti zabavi i uživanju sa svojim vršnjacima. Nakon dana provedenog na bazenu ili plaži, gostima Tiara Travela je na raspolaganju odlično opremljen i potpuno nov Spa i Wellness centar koji sadrži veliki broj usluga, od unutrašnjeg bazena koji se greje, tople saune za maksimalnu relaksaciju mišića, turskog kupatila gde se telo može potpuno regenerizovati do opuštajućih masaža i tretmana za celo telo i lice. Posebnu atrakciju u hotelu predstavlja bioskop na otvorenom gde se cela porodica može opustiti posle večere, uz najnovije filmske hitove pod zvezdanim nebom koje daje poseban ton celog događaju. Poslovnim putnicima je na raspolaganju sala za konferencije opremljena najmodernijim sadržajima potrebnim za organizaciju sastanaka, prezentacija, seminara. 

O lokaciji

Na samo tri minuta hoda od privatne peščane plaže sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, do koje se dolazi preko pasarele, nalazi se Core Hotel & Spa Resort koji je u ponudi turističke agencije Tiara Travel. Ima predivan pogled na zaliv Toroneos i njegovu tirkiznu boju vode. Najbliže mesto Afitos, sa svojim turističkim sadržajima poput kafića, restorana, prodavnica, se nalazi na oko 3km udaljenosti od hotela. Međunarodni aerodrom Solun i grad Solun su udaljeni oko 70km od hotela. Gostima koji dolaze sopstvenim prevozom do hotela obezbeđen je besplatan parking. 

0.0
Accomodation
Location
Service