KarolinaBugarska/ Jugoistok/ Sunčev Breg

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Karolina u ponudi Tiara Travela je locirana na fanstastičnom mestu, na kratkoj pešačkoj udaljenosti od plaže i jednog od najstarijih evropskih gradova, Nesebara. Otvoren je 2007 godine i zbog svoje blizine plaži i tursitičkim sadržajima gradova Nesebar i Sunčev Breg savršeno je mesto za letnji odmor porodice, parova ili grupe prijatelja. Veoma je komforan i udoban a poznat je po tome da je izuzetno čist i uredan u svakom trenutku. Glavni restoran služi veliki izbor jela tradicionalne bugarske i evropske kuhinje. Nakon dana provedenog na plaži ili kraj bazena gosti Tiara Travela se mogu opustiti u prijatnom lobby baru uz divnu atmosferu i omiljeno toplo ili hladno piće. Bežični internet je besplatan na javnim površinama hotela. 

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel i hotela Karolina na raspolaganju su sledeći smeštajni kapaciteti. Standardna soba ima oko 20m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba u ovoj sobi je dve odrasle osobe. Junior suite ima oko 40m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Studio u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje kao i opremljenu kuhinju. Ima oko 35-40m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Jednosoban apartman ima 55-60m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i opremljenom kuhinjom. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Dvosoban apartman ima oko 95m2 i može da ugosti dve četiri odrasle osobe i dvoje dece ili pet odraslih osoba i jedno dete. Poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Jednosoban apartman za šest osoba poseduje spavaću sobu sa četiri odvojena ležaja i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje. Veličine je oko 95m2 i može da ugosti do šest odraslih osoba. 

O aktivnostima i zabavi

Karolina hotel u ponudi Tiara Travela svojim gostima stavlja na raspolaganje predivan otovreni bazen sa odvojenim delom za najmlađe goste. Pored bazena se nalazi bar koji služi lagane obroke, omiljena letnja rashlađujuća pića i šarene koktele. Spa centra u okviru hotela se prostire na 450m2 i poseduje veliki broj relaksirajućih i opuštajućih usluga. Gosti Tiara Travela se, nakon napornog dana na plaži ili kraj bazena, mogu prepustiti rukama profesionalca u velikom broju antistres i sportskih masaža. Osim masaža, spa centar nudi i usluge odlično opremljenog fitnes centra, opuštanja u mehurićima đakuzija, jedinstvenu relaksaciju u turskom ili parnom kupatilu. Posebno su zanimljive Kleopatrina kupka u mleku i terapija čokoladom koja ne samo što je slatka nego ima i brojne pozitivne efekte na zdravlje i kožu. Za one koji ipak više vole opuštanje i mir hotel nudi toplu saunu. Osim dečijeg dela u bazenu, najmlađim gostima je na raspolaganju soba za igru puna igračaka i zabavnih aktivnosti. 

O lokaciji

Na samo 100m od predivne peščane plaže i na oko 20-ak minuta laganog hoda od starog grada Nesebar, nalazi se hotel Karolina u ponudi Tiara Travela. Međunarodni aerodrom Burgas se nalazi na oko 30km od hotela. Centar mesta sa svojim turističkim sadržajima poput restorana, kafića, barova, butika, prodavnica, suvenirnica se nalazi na oko 2,5km udaljenosti od hotela. Na licu mesta je moguć privatni parking koji se doplaćuje namenjen svim gostima koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Accomodation
Location
Service