TrakiaBugarska/ Jugoistok/ Sunčev Breg

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Trakia u ponudi Tiara Travela je skromniji hotel kategorizovan sa 3* smešten u centralnom delu rizorta Sunčev Breg. Okružen je prelepim bujnim zelenilom i visokim drvećem koje mu daje preko potreban morski povetarac. Prava je oaza mira i prijatne atmosfere i odiše komforom i udobnošću. Pruža odličan broj usluga koje u kombinaciji sa stručno obučenim osobljem obezbeđuju miran i kvalitetan letnji odmor. Zgrada hotela poseduje tri sprata i 185 soba raspoređenih u standardne i trokrevetne sobe. Na javnim površinama hotela dostupan je besplatan bežični internet. 

O tipovima soba

Dva tipa smeštajnih jedinica su na raspolaganju turističkoj agenciji Tiara Travel i hotela Trakia. Standardna soba ima oko 18m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Trokrevetna soba ima oko 18m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje tri standardna ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Spoljašnji bazen hotela Trakia u ponudi Tiara Travela ima različite nivoue dubine koji su prilagođeni svim uzrastima, a najmlađi gosti će uživati u odvojenom dečijem delu bazea koji poseduje i tobogane. Za maksimalno opuštanje na raspolaganju su i dva đakuzija. Glavni restoran se odlikuje prijatnom atmosferom i dobrom uslugom i služi odličan izbor jela tradicinalne bugarske i evropske kuhinje. Lobby bar je pravo mesto za popodnevno ili večernje ležerno opuštanje uz omiljeno toplo ili hladno piće. Najmlađim gostima je pored bazena i tobogana na raspolaganju i igralište na otvorenom. 

O lokaciji

Trakia Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na oko 250m od prelepe peščane plaže rizorta Sunčev Breg dok se najbliže prodavnice i restorani nalaze na kratkoj pešačkoj udaljenosti od hotela. Glavna autobuska stanica sa kojom je povezan sa svim obližnjim lkalitetima je udlajena oko 600m od hotela dok je međunarodni aerodrom u Brurgasu na oko 25km udaljenosti. Na licu mesta je dostupan privatni parking za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, koji se doplaćuje. 

0.0
Accomodation
Location
Service