Sani Polyastron Hotel & SpaGrčka/ Kasandra/ Sani

Reservation

 
 
 

O hotelu

Smešten na mirnoj, osamljenoj lokaciji, okružen borovom šumom, Sani Polyastron Hotel & Spa je pozicioniran tako da ponudi miran odmor u prirodnom okruženju, prilagođen potrebama svakog gosta. Za goste koji žele da revitalizuju duh i telo, Sani Poliastron hotel nudi odličan Spa centar sa mnoštvom usluga i saunom, a u opremljenoj hotelskoj teretani gosti mogu nastaviti svoju fitnes rutinu ili je zameniti vežbanjem na svežem vazduhu u borovoj šumi. Besplatan parking u okviru kompleksa dostupan je za sve goste hotela. 

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel hotel Sani Polyastron može ponuditi smeštaj u dva tipa smeštajnih jedinica. Deluxe apartmani sadže luksuzno opremljenu spavaću sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak. Dnevni boravak poseduje potpuno opremljenu kuhinju, trpezarijski sto i udoban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe, mogu se nalaziti u prizemlju ili na gornjem spratu i gledaju na baštu. Vile sa pogledom na baštu sastoji se iz dnevne sobe sa kaminom u prizemlju i spavaćed dela na spratu. Na prvom, prizemnom spratu se nalaze kuhinja i toalet, odakle se spiralnim stepeništem stiže na drugi sprat. Na gornjem nivou su dve spavaće sobe i još jedno kupatilo. Glavna spavaća soba ima bračni krevet i izlazi na balkon sa pogledom na bazen, a druga spavaća soba ima dva odvojena kreveta. Namenjene su za smeštaj do 5 osoba. Sve smeštajne jedinice poseduju terasu/balkon, prostor za sedenje sa TV-om ravnog ekrana i DVD plejerom, klima uređaj i WI FI internet.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Sani Polyastron poseduje dva otvorena bazena sa slatkom vodom, a gostima su na raspolaganju i besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena. U glavnom restoranu hotela služi kontinentalni doručak, a restoran nudi i dostavu namirnica i pripremu lanč-paketa za goste koji su aktivni i van hotela od ranog jutra. Hotel je udaljen 25 minuta hoda od kule Stavronikita, a gosti hotela takođe mogu doći do plaže Stavronikita automobilom za 10 minuta. Tokom odmora u Sani Poliastron Hotel & Spa gosti hotela imaju jedinstvenu priliku da posete čuveni Sani Resort. Sani Resort je jedna od vodećih porodičnih plaža na svetu i nalazi se u zalivu, na samo 5 minuta vožnje autom od kompleksa. Gosti hotela Sani Poliastron imaju priliku da istraže 27 restorana, barova, prodavnica i prelepu marinu Sani i uživaju u ovom sjajnom iskustvu. Cela Sani oblast popularna je za ronjenje, jedrenje na dasci, ronjenje i pecanje, a sve te zabavne aktivnosti mogu se naći na plaži udaljenoj 1.5 km od hotela.

O lokaciji

Polyastron Hotel & Spa smešten je u prirodnom okruženju prepunom zelenila, na poluostrvu Halkidiki, prvom prstu Kasandra, 1.5 km od plaže Sani. Grad Solun se nalazi oko 80 km od hotela, dok je najbliži aerodrom Makedonija udaljen 67 km.

0.0
Accomodation
Location
Service