Amphora Hotel & SuitesKipar/ Pafos/ Pafos

Reservation

 
 
 

O hotelu

Amphora Hotel & Suites u ponudi Tiara Travela je ekskluzivan hotel koji nudi fantastičan pogled na prelepe plave vode Mediterana kao i živopisnu ribarsku luku i srednjovekovni zamak koji se nalazi u blizini. Ima idiličnu lokaciju na svega nekoliko koraka od predivne peščane plaže a smešten je na obali gde se nekada nalazila vinarija. Predstavlja spokojno, inspirativno i podmlađujuće utočište savremene elegancije koji bude sva čula kod gostiju. Njegova najveća prednost, pored vrhunske pozicije, jeste izvrstan smeštaj koji se sastoji od 95 luksuzno opremljenih apartmana i superior soba sa veličanstvenim pogledima na azurno more Mediterana i zamka Pafos. Odličan izbor sadržaja u kombinaciji sa elegantnim nameštajem i posebnom osvetlenošću pružaju sve što je potrebno za nezaboravan i opuštajući letnji odmor.

O tipovima soba

Veliki broj smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima Tiara Travela i hotela Amphora Hotel & Suites. Superior soba pogled more ili bašta ima 25m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili dve odrasle osobe. Superior suite pogled kopno ima 32m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa većom sofom na razvlačenje. Jednosoban superior suite pogled more u ponudi Tiara Travela poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima. Veličine je 32m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Jednosoban executive suite pogled more ima 32m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Dvosoban superior suite pogled more je veličine 80m2 i može da ugosti četiri odrasle osobe i dvoje dece ili pet odraslih osoba. Sastoji se od dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima u njima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Trosobna vila pogled more u ponudi Tiara Travela se sastoji do dva sprata gde se na gornjem nalaze tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima a na donjem dnevna soba sa sofom na razvlačenje i opremljenom kuhinjom. Ima 120m2 i može da primi šest odraslih osoba i dvoje dece ili sedam odraslih osoba. Komfort soba sa transferima do aerodroma ima 25m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja dodatnog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili dve odrasle osobe. Komfort suite sa transferima do aerodroma ima 32m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Superior soba Kosher sa košer hranom u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Ima oko 30m2 i namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta ili tri odrasle osobe. Superior suite Kosher sa košer hranom ima 32m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. 

O aktivnostima i zabavi

Amphora Hotel & Suites u ponudi Tiara Travela poseduje predivan bazen na otvorenom pored koga se nalazi bar sa osvežavajućim hladnim pićima i laganim obrocima. Za najmlađe goste je obezbeđen dečiji bazen sa raznim vodenim zabavnim aktivnostima kao i dečije igralište na otvorenom. Ljubieljima sporta i onima koji žele da održe formu i kondiciju i tokom letnjeg odmora na raspolaganju je lepo opremljena teretana. U glavnom restoranu se služe vrhunska jela tradicionalne mediteranske i internacionalne kuhinje dok je lounge bar savršeno mesto za opuštanje u prijatnoj atmosferi i omiljeno toplo ili hladno piće. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatni wifi internet. 

O lokaciji

Amphora Hotel & Suites u ponudi Tiara Travela se nalazi direktno na prelepoj peščanoj plaži dok se u neposrednoj blizini nalaze prodavnice, restorani, kafići. Na desetak minuta laganog hoda od hotela nalazi se predivna ribarska luka dok su lokalni golf tereni udaljeni oko 20-ak minuta vožnje. Međunarodni aerodrom u Pafosu se nalazi na 30-ak minuta vožnje automobilom dok je međunarodni aerodrom Larnaka udaljen 116km od hotela. 

0.0
Accomodation
Location
Service