Bohemian Gardens Hotel ParalimniKipar/ Famagusta/ Paralimni

Reservation

 
 
 

O hotelu

Bohemian Gardens Hotel Paralimni u ponudi Tiara Travela je smeštan na kratkoj pešačkoj udaljenosti od lepe peščane plaže i lociran je u živahnom delu rizorta Protaras. Kategorizovan je sa 4* i sastoji se od pet spratova gde se nalaze 133 sobe podeljene na nekoliko različitih tipova koje odslikavaju tradicionalno kiparkos gostoprimstvo. Okružen je prelepim zelenim travnjacima i drvećima palmi koje donosi potreban mir i tišinu kako bi odmor protekao u savršenoj i opuštenoj atmosferi. Otvoren je tokom 2020 godine i dizajniran je moderno a poseduje odličan izbor sadržaja i usluga namenjenih kako odraslima tako i deci. Zbog svoje odlične pozicije i blizine i plaže i centra grada odličan je izbor za relaksirajući i nezaboravan odmor.

O tipovima soba

Sledeći smeštajni kapaciteti su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Bohemian Gardens Hotel Paralimni. Standardna soba pogled more, bazen ili bašta ima 21m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Bungalov je veličine 29m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Suite pogled bazen u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Bohemian Gardens Hotel Paralimni u ponudi Tiara Travela poseduje lep bazen na otvorenom sa odvojenim dečijim delom koji je prilagođen njihovom uzrastu. Odličan Spa centar nudi niz opuštajućih i relaksirajućih usluga kao što su topla suna, parno kupatilo za izbacivanje đtetnih toksina iz tela, masaže celog tela za povtraćaj energije i tretmani za negu lica i tela. Ljubiteljima sporta i onima koji vole da održavaju kondiciju i formu i tokom odmora na raspolaganju je odlično opremljena teretana. U glavnom restoranu se služe vrhunska jela internacionalne kuhinje dok je bar pored bazena idealno mesto za opuštanje uz omiljeno hladno piće ili šareni koktel. U hotelskim sobama dostupan je besplatni wifi internet. 

O lokaciji

Lociran na samo pet minuta laganog hoda od lepe plaže nalazi se hotela Bohemian Gardens Hotel Paralimni u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini hotela se nalaze brojni turistički sadržaji i zabavnih aktivnosti koje nudi rizort Protaras. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen oko 45km od hotela. 

0.0
Accomodation
Location
Service