Mariya Art Living ChalkidkiGrčka/ Kasandra/ Nea Skioni

Reservation

 
 
 

O hotelu

Mariya Art Living Chalidiki Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na samo nekoliko koraka od živopisne plaže rizorta Nea Skioni koji se nalazi na Kasandri. Predstavlja novoizgrađeni kompleks lukusznih apartmana koji su moderno i savremeno opremljeni. Okruženi su bujnim dvorištem sa drvećima maslina i citrusa i bašte sa aromatičnim biljem koji garantuju osećaj opuštenosti, mira i potpunog spokoja. Plaža na koju izlazi pozanta je kao jedna od najčistijih plaža na celoj Kasandri. Harmonija umetnosti i prirode, udobnosti i komfora, toplo i autentično grčko gostoprimstvo i fantastična obala mora su sve ono što očekuje goste koji odesedaju i Mariya Art Living Hotelu u ponudi Tiara Travela. Objekekat je prilagođen osobama sa invaliditetom.

O tipovima soba

Sledeći smeštajni kapaciteti su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Mariya Art Living Chalkidiki. Premium jednosoban apartman je veličine 30m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Premium studio bašta je veličine 33m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Sastoji se od dnevne soba sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Deluxe dvosoban apartman u ponudi Tiara Travela poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Ima 43m2 i može da ugosti četiri odrasle osobe i dvoje dece ili pet odraslih osoba. Executive dvosoban apartman je veličine 52m2 i sastoji se od dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa kuhinjom i sofom na razvlačenje. Može da primi do šest odraslih osoba.

O aktivnostima i zabavi

Mariya Art Living Chalkidki hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa lepom terasom koja je idealna za sunčanje i odmor. Blizina plaže donosi širok izbor mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi. U okviru hotela je moguće iznajmiti bicikle ili automobile radi lakšeg obilaska okoline i brojnih predivnih plaža. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatni wifi internet. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga na licu mesta. 

O lokaciji

Smešten na samo nekoliko koraka od jedne od najčistijih plaža na Kasandri nalazi se hotel Mriya Art Living Chalkidiki u ponudi Tiara Travela. Plaža je dugačka i peščana i dobitnik je plave zastavice čitav niz godina. U neposrednoj blizini hotela se nalaze i prodavnice, restorani, crkva, igralište za decu. Na samo 5,9km od hotela nalaze se čuveni Termalni izvori rizorta Agia Paraskevi dok je međunarodni aerodrom u Solunu udaljen 100km od hotela. Čitava oblast oko hotela je idealna za pešačenje, biciklizam, planinarenje kao i za plivanje, gnjuranje, surfovanje. 

0.0
Accomodation
Location
Service