Kripis Studio PaliouriGrčka/ Kasandra/ Paljuri

Reservation

 
 
 

O hotelu

Kripis Studio Paliouri u ponudi Tiara Travela se nalazi na najlepšem delu rizorta Paliouri i do plaže se stiže kratkom vožnjom automobilo. Ima savršenu lokaciju jer se nalazi i blizu plaže i brojnih znamenitosti i sadržaja koje rizort nudi. Sastoji se od izuzetno prostranih apartmana gde svaki od njih ima opremljenu kuhinju i velike balkone sa predivnim pogledom na kristalno plavo Egejsko more. Jako bitna informacija za Kripis Studio Paliouri koji je u ponudi Tiara Travela jeste da je teren oko hotela malo strmiji i da se do njega dolazi neasfaltiranim putem koji je jako kratak. 

O tipovima soba

Sledeći tipovi smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima turističke agencije Tiara Travel i Kripis Studio Paliouri. Apartmani prvi sprat imaju 50m2 i sastoje se od dnevne sobe sa juhinjom i dva standardna ležaja i mogućnosti da se doda još jedan sofa na razvlačenje i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima. Mogu da ugoste dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete. Apartmani prizemlje imaju 54m2 i mogu da primi dve odrasle osobe i troje dece ili pet odraslih osoba. Poseduju spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa tri standardna ležaja i kuhinjom. Apaartman na drugom spratu u ponudi Tiara Travela sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima, dnevne sobe sa kuhinjom i dva standardna ležaja i galerije iznad dnevne sobe sa tri standardna ležaja. Ima 67m2 i može da ugosti četiri odrasle osobe i troje dece ili sedam odraslih osoba. 

O aktivnostima i zabavi

U lepoj bašti Kripis Studio Paliouri u ponudi Tiara Travela se nalazi nameštaj za sedenje gde se gosti mogu sunčati i dobiti željeni ten dok su sunčane terase pravo mesto za uživanje ili u hladu ili na toplom grčkom suncu. Cela oblast oko hotela je odlična za pecanje, pešačenje, planinarenje, biciklizam dok se na obali mora nudi brojne mogućnost za bavljenje sportovima na vodi. Na javnim površinama smeštajnog objekta dostupan je besplatan wifi internet. Za goste koji dolaze svojim prevozom postoji mogućnost korišćenja privatnog parkinga na licu mesta. 

O lokaciji

Do lepe plaže gostima Tiara Travela koji odsedaju u Kripis Studio Paliouri je potrebna kratka vožnja automobilom koja traje oko pet minuta a najbliže plaže se nalaze u rasponu od 1,5-2km. Na samo 450m udaljenosti od hotela nalaze se brojni sadržaji poput restorana, prodavnica, poslastičarnica, lekara, apoteka, kafića. Popularni rizorti Pefkohori i Hanioti su udaljeni 9 odnosno 11 km od smeštajnog objekta. 

0.0
Accomodation
Location
Service