Atlantica Miramare BeachKipar/ Limasol/ Limasol

Reservation

 
 
 

O hotelu

Atlantica Miramare Beach hotel u ponudi Tiara Travela ima savršenu lokaciju jer se nalazi na samo nekoliko koraka od obale mora. Smešten je u samom scru turističkog centra što mu, pored blizine plaže, donosi brojen prednosti kojima će gosti biti zadovljni. Idealno kombinuje visokokvalitetne standardne smeštaja i maksimalno opuštanje i relaksaciju. Ima savremen izgled i nudi fenomenalan pogled na kristalno čiste plave vode Sredozemnog mora. Poseduje izuzetan izbor turističkih sadržaja i zabavnih aktivnosti koji su namenjeni gostima svih generacija i koji garantuju neverovatno magićan i nezaboravan odmor. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel i Atlantica Miramare Beach hotela na raspolaganju su sledeći smeštajni kapaciteti. Standardna soba pogled more ili kopno ima 28m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Deluxe soba pogled more ili kopno je veličine 39m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Superior soba pogled more u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Ima 31m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Deluxe suite pogled more sa spoljašnjim đakuzijem je veličine 25m2 i sastoji se od francuskog ili odvojenih ležaja i sofe na razvlačenje. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Junior suite pogled more ima 38m2 i namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom za sedenje. Honeymoon suite pogled more sa spoljašnjim đakuzijem u ponudi Tiara Travela se sastoji od francuskig ili odvojenih ležaja i sofe na razvlačenje. Ima 25m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Atlantica Miramare Beach hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa dva prelepa bazena na otvorenom od kojih he hedan samo za odrasle. U fenomenalnom Spa & Health klubu se nalaze usluge i tretmani koji oslobađaju od svakodnevnog stresa i napetosti i okrepljuje lice i lepotu tela. Spa centar obuhvata usluge kao što su unutrašnji bazen koji se greje zimi, sauna, tursko parno kupatilo, hidromasažnu kadu, kozmetičke i tretmane z anegu lica i tela i masaže celog tela. Za one koji vole sport i sportske aktivnosti na raspolaganju su teretana, sportovi na vodi, bilijar, pikado, stoni tenis, stoni fudbal, teniski teren. Dva predivna restorana sa pogledom na more nude fantastičan izbor jela mediteranske i internacionalne kuhinje dok posebnu pogodnost predstavlja a la carte restoran sa ekskluzivnim jelima evropske kuhinje. Lociran unutar spektakularnog bazena nalazi se bar koji služi omiljena hladna pića i ukusne užine dok je sportski bar idealno mesto za gledanje utakmica uz širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet kao i parking prostor.

O lokaciji

Atlantica Miramare Beach u ponudi Tiara Travela se nalazi na samoj obali mora i na nekoliko minuta laganog hoda od restorana, menjačnica, kafića, prodavnica, barova. Stari deo grada Limasola i njegov predivan srednjovekovni zamak su udaljeni oko 5km od hotela. Međunarodni aerodrom u Pafosu je udaljen oko 60-ak minuta vožnje automobilom. 

0.0
Accomodation
Location
Service