Lordos Beach HotelKipar/ Larnaka/ Larnaka

Reservation

 
 
 

O hotelu

Lordos Beach Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na samoj predeivnoj peščanoj plaži i smešten je na idealnoj lokaciji koja se spaja sa morem. Okružen je sa jedne strane prelepim šarenim cvećem i bujnim zelenilom a sa druge strane hladovinom kristalno čistog plavog mora. Spada među najprestižnije hotele na celom ostrvu i zajedno sa pažljivom i diskretnom uslugom koju pruža savršen je izbor za zaslužan odmor. Uspešno kombinuje prvoklasni smeštaj, odličnu uslugu, vrhunsku gastronomiju i širok spektar zabavnih aktivnosti koje nudi. Sastoji se od velikog broja različitih tipova smeštajnih jedinica koje su opremljene komforno i udobno i namenjene za smeštaj kako porodica sa decom tako i parova ili grupa prijatelja.

O tipovima soba

Turistička agencija Tiara Travel i Lordos Beach Hotel u ponudi Tiara Travela svojim gostima stavlja na raspolaganje sledeće tipove smeštajenih jedinica. Classic soba delimičan pogled more ima 23m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta. Superior soba delimičan pogled more je veličine 23m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i fotelju na razvlačenje. Premium soba u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Ima 23m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Porodična soba je veličine 23m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i krevete na sprat za decu. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece. Family Suite ima 46m2 i može da primi dve odrasle osobe i troje dece. Sastoji se od dve spavaće sobe povezane vratima u kojima se nalaze francuski ili odvojeni ležaji. Junior Family Suite delimičan pogled more u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 27m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Standardna soba frontalni pogled more ima 23m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Junior suite pogled more privatni đakuzi je veličine 27m2 i može da primi do dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu za sedenje. Panoramic Suite u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu za sedenje. Ima 27m2 i namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Grand Suite je veličine 46m2 i sastoji se od dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi 

Lordos Beach Hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa jednim velikim prelepim bazenom na otvorenom koji je u obliku lagune i ima pogled na more. Ako je napolju vreme hladnije, gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen u okviru Spa centra koji se greje tokom zime. Spa centar je skoro renoviran i predstavlja savršeno mesto za opuštanje i relaksaciju od svakodnevnih stresnih situacija i nudi usluge zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, masaže, tretmana za negu lica i tela, fitnes sale. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju aktivnosti na bazenu, sportovi na vodi, teniski teren, bilijar, pikado, stoni tenis. Glavni restoran služi vrhunski izbor jela internacionalne kuhinje dok je a la carte restoran sa pogledom na more pravo mesto za romantične večere ili mirne porodične večeri pod sjajem zvezda. Lociran između bazena i mora nalazi se bar na plaži sa osvežavajućim pićima i ukusnim užinama dok je kokte bar idealno mesto za odmor uz sunčeve zrake sa koktelom u ruci. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet i dostupan je parking prostor.

O lokaciji

Smešten direktno na prelepoj peščanoj plaži nalazi se hotel Lordos Beach u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini hotela se nalaze restorani, barovi, kafići, taverne, prodavnice. Do centra grada Larnaka i njegovih brojnih sadržaja i kulturno-istorijskih znamenitosti stiže se za 15-ak minuta vožnje automobilom. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen 15km od smeštejanog objekta. 

0.0
Accomodation
Location
Service