Helios Bay Hotel & SuitesKipar/ Pafos/ Pafos

Reservation

 
 
 

O hotelu

Helios Bay Hotel & Suites u ponudi Tiara Travela se nalazi na samo nekoliko koraka od obale mora i predstavlja ekskluzivno i prvoklasno porodično odmaralište sa sadržajima i atmosferom koji garantuju sjajan odmor. Ima fantastičan panoramski pogled na more i zalazak sunca a okružen je i prelepim zelenim baštama koje mu daju mir i spokoj. U porodičnom je vlasništvu i diči se fenomenalnom lokacijom jer je jedan od retkih hotela u Pafosu koji se nalazi direktno na plaži. Idealan je izbor za sve koji traže opuštajući i miran odmor na plaži a da su istovremeno blizu svih dešavanja koje rizort ima da ponudi. Opremljen je u klasičnom mediteranskom stilu i sastoji se od velikog broja studia, apartmana i vila a čitavo imanje je izgrađeno oko centralnog dvoršta i prelepog vrta koji se proteže sve do mora.

O tipovima soba

Veliki izbor smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima Tiara Travela i hotela Helios Bay Hotel & Suites. Standardni studio ima 35m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje, sofu na razvlačenje i kuhinju. Namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Studio pogled more ili sa francuskim balkonom ima 37m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje, sofu na razvlačenje i kuhinju. Studio pogled bazen u aneksu u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje, kuhinju i sofu na razvlačenje. Veličine je 37m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Jednosoban apartman pogled more, delimičan pogled more ili pogled kopno ima 42m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje i kuhinjom. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Superior jednosoban apartman je veličine 42m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje i kuhinju i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima. Dvosobna vila u ponudi Tiara Travela se sastoji od dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa dve sofe na razvlačenje i kuhinje. Ima 72m2 i može da primi četiri odrasle osobe i dvoje dece ili šest odraslih osoba. Porodična soba je veličine 42m2 i poseduje dnevnu sobu sa sofom na rzavlačenje i kuhinjom i spavaću sobu sa sofom na razvlačenje, Može da ugosti dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Helios Bay Hotel & Suites u ponudi Tiara Travela raspolaže sa jednim prelepim bazenom pored koga se nalazi snek bar koji nudi odličan izbor ukusnih užina i hladnih osvežavajućih pića. Za najmlađe goste su obezbeđeni posebno odvojeni dečiji bazen i lepo opremljeno igralište na otvorenom. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju teretana, sportovi na vodi, odbojka i stoni tenis. Onima kojima je potrebno maksimalno opuštanje posle dana provedenog na plaži ili pored bazena mogu to učiniti u toploj sauni koja otklanja sav svakodnevni stres. Besplatan wifi internet je dostupan u svim hotelskim sobama. Dostupan je i aprking prostor.

O lokaciji

Lociran na samo 50m od same plaže i kristalno čistih plavih voda nalazi se Helios Bay Hotel & Suites u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini hotela se nalaze restorani, kafići, barovi, prodavnice. Ispred smeštajnog objekta nalazi se autobuska stanica dok je centar grada Pafos udaljen 5km od hotela. Međunarodni aerodrom u Pafosu je dostupan nakon 60-ak minuta vožnje automobilom. 

0.0
Accomodation
Location
Service