Boutique Hotel Vissi d'ArteCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Reservation

 
 
 

O hotelu

Boutique Hotel Vissi d'Arte u ponudi Tiara Travela je mali luksuzan butik hotel kategorizovan sa 5* koji se nalazi u samom cetru Budve i na kratkoj je pešačkoj udaljenosti od brojnih prelepih peščanih plaža koje rizort nudi. Inspirisan je umetnošću i slavnim operama a posebna pogodnost kod njega i ono po čemu je poznat jeste spavanje u ručno rađenim Hastens krevetima. Ima fanstastičnu lokaciju jer se istovremeno nalazi na samo nekoliko koraka od centra grada i njegovih atrakcija a sa druge strane je blizu i brojnih plaža. U svom sastavku poseduje odličan izbor sadržaja namenjenih uživanju gostiju svih generacija.

O tipovima soba

Veliki broj različitih tipova smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Boutique Hotel Vissi d'Arte. Executive jednosoban apartman ima 70m2 i poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležjima. Namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Deluxe suite je veličine 52m2 i maksimalan broj osoba u njemu je dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Superior soba u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje. Ima 25m2 i namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Executive junior suite je veličine 56m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Executive jednosoban apartman panoramski pogled ima 70m2 i može da ugosti dve odrasle i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Predsednički suite sa dva balkona u ponudi Tiara Travela se sastoji od jedne spvaće sobe sa sofom na razvlačenje i francuskim ili odvojenim ležajima i još jedne spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Ima 122m2 i može da primi do četiri odrasle osobe i jedno dete. Royal dvosoban apartman pogled more i đakuzi je veličine 160m2 i sastoji se od dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i sofom na razvlačenje u svakoj od njih i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Namenjena je za smeštaj petoro odraslih osoba i troje dece maksimalno. Predsednički dvosoban apartman sa dva balkona i panoramskim pogledom ima 99m2 i može da ugosti do četiri odrasle osobe i jedno dete. Sastoji se od dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Deluxe king suite u ponudi Tiara Travela poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Ima 100m2 i može da primi četiri odrasle osobe i jedno dete. Royal apartman ima 300m2 i poseduje četiri spavaćih soba sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Namenjen je za smeštaj do deset odraslih osoba. Private Executive Royal Apartman je veličine 590m2 i maksimalan broj osoba koje može da primi je dvadeset odraslih osoba. Idealan je za team building-e i poseduju dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje i barom i dest spavaćih soba sa francuskim ili odvojenim ležajima.

O aktivnostima i zabavi

S obzirom da je Boutique Hotel Vissi d'Arte u partnerstvu sa hotelom Avala Spa & Wellneess gostima turističke agencije Tiara Travela su na raspolaganju određene ulsuge spa centra ovog hotela koje mogu koristiti, a kao što su bazen u zatvorenom, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, masaže, tretmani za negu lica i tela i fitnes center. U glavnom hotelskom restoranu se služe najfinija jela domaće lokalne i internacionalne kuhinje. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Smešten u samom centru predivnog rizorta Budva i na samo nekoliko koraka od Starog grada nalazi se Boutique Hotel Vissi dArte u ponudi Tiara Travela. Najbliža plaža je udaljena 450m od smeštajnog objekta dok se prelepo i poznato šetalište i marina za jahte nalaze na kratkoj pešačkoj udaljenosti. Međunarodni aerodorm u Tivtu je udaljen 21km. 

0.0
Accomodation
Location
Service