LesseGreece/ Kasandra/ Hanioti

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Lesse u svom sastavu poseduje restoran gde se u prijatnom ambijentu služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, a takođe poseduje jednu tavernu i bar pored bazena gde se tokom letnjih meseci poslužuju različite vrste osvežavajujćih napitaka i laganih obroka. Od dodatnih sadržaja hotel Lesse poseduje menjačnicu, servis za pranje veša, usluge rent a car, usluge doktora na upit i parking koji je za goste hotela besplatan. Wi Fi internet konekcija bespatna je u zajedničkim prostorijama hotela, dok se internet kutak može koristiti uz doplatu.

O tipovima soba

Hotel Lesse u svom sastavu poseduje 88 soba podeljene u dve kategorije, te se u ponudi turističke agencije Tiara Travel nalaze standardne sobe, kao i family suite. Standardne sobe su površine 35 m², mogu imati pogled na baštu ili bazen. Sadrže francuski ležaj ili dva standardna, kao i dodatni ležaj, i predviđene su za smeštaj 2-4 osobe. Porodične suite su površine oko 60 m², imaju pogled na baštu ili bazen. Sastoje se iz dve odvojene, komforne prostorije, sadrže francuski ležaj i sofa krevete, a mogu primiti do 5 osoba u smeštaj. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, fen, TV, klima uređaj, frižider, sef, kuhinjsku nišu i balkon. Raspoređene su u četiri zgrade sa po tri sprata. U svim tipovima soba krevetac za bebu je na upit.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Lesse u svom sastavu poseduje tri spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa izdvojenim delom za decu. Ležaljke i suncobrani pored bazena mogu se koristiti besplatno. Putnicima turističke agencije Tiara travel, koji su ujedno gosti hotela Lesse a takođe i ljubitelji aktivnog odmora, na raspolaganju su stolovi za stoni tenis i bilijar, kao i mini golf teren. U ponudi hotela Lesse je i manji spa centar sa saunom, turskim kupatilom i prostorijama za različite vrste masaža. Tokom letnjih meseci u hotelu Lesse se održavaju tematske grčke večeri, posvećene grčkoj muzici i folkloru, karakteristične za oblast Halkidikija. Na gradskim plažama Haniotija gosti hotela se mogu baviti brojnim sportovima na vodi, a ležaljke i suncobrani mogu se koristiti uz doplatu. Na pešačkoj udajlenosti od hotela Lesse nalazi se i šoping zona, kao i veliki broj restorana, kafića i barova za večernji provod.

O lokaciji

Hotel Lesse nalazi se na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, na 800 m od centra živopisnog turističkog mesta Hanioti. Prostire se na površini od oko 10.000 m2, okružen je borovom šumom i prelepim vrtom sa prirodnom hladovinom, na oko 80 m od peščano-šljunkovite plaže. Na jedinstven način kombinuje prelepu prirodu poluostrva Kasandra sa tradicionalnim duhom severne Grčke i preporuka je za miran, a u isto vreme sadržaj odmor. Od aerodroma u Solunu hotel Lesse udaljen je 100 km.

0.0
Accomodation
Location
Service