Anna HotelGrčka/ Kasandra/ Pefkohori

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Anna koji je u ponudi Tiare Travel ističe glavni bazen, bazen za odrasle i splash-park. Obezbeđuje najuzbudljiviji porodični odmor, posebno za mlade goste, tako što je osmišljen prskajući park pored glavnog bazena. Jedan od najvećih bazena u okolini poziva goste Tiare Travel da plivaju i da se opuste. Hotel poslužuje sva pića i grickalice pored same ležaljke. Novi otvoreni bazen od 2.000 kvadratnih stopa samo za odrasle (za osobe starije od 16 godina) u hotelu Anna je završen i otvoren je. Novi Palm Pool ima bar pored bazena gde gosti Tiare Travel mogu uživati u osvežavajućim koktelu u vodi i van nje. U svom sastavu ima restoran, teretanu, dečije igralište kao i parking prostor. U celom objektu je obezbeđen WI-Fi internet.

O tipovima soba

Tiara Travel nudi Family room open plan koja se alazi se ispred lepog i velikog baštenskog prostora. Porodična soba otvorenog plana nudi prostor za porodice do 5 osoba i ima prostor za spavanje sa udobnim prostorom za sedenje. Veličine je 37m2. U ponudi je Sea view suite, apartman koji se sastoji od jednog bračnog kreveta i velikog đakuzija u sobi sa pogledom na more. Savršeno lociran sa modernim nameštajem i balkonom, sa pogledom na more. Veličine je 29m2. Zatim Superior double room su sobe koje nude udoban boravak sa mogućnošću smeštaja do 3 osobe. Moderno uređen i savršen za male porodice. Veličine su 24-25m2. Triple room sobe koje nudi Tiara Travel su moderno i udobno uređene trokrevetne sobe koje nude boravak do 3 odrasle osobe. Sve sobe se nalaze ispred bazena sa balkonom ili terasom. Veličine su 26-27m2. Double room su sobe koje su moderno uređene i pogodne su za parove. Sa prekrasnim pogledom na bazen. Veličine su 21-23m2. Pored navedenih, Tiara Travel ima u ponudi i Family suite, Deluxe junior suite i Family room.

O aktivnostima i zabavi

Zabava gostiju Tiare Travel zagarantovana je na bazenima hotela kupajući se ili uživajući na ležaljkama. Najmlađim gostima pored dečijeg bazena obezbeđena je i igraonica sa mobilijarom. Hotel nudi i sobu za igru. Van objekta, na plaži su dostupni mnogobrojni sportovi za vodi koji su namenjeni kako odraslima tako i deci.
 

Lokacija

Hotel Anna je moderan i nedavno renoviran porodični hotel sa prelepim baštama i velikim bazenima za odrasle i decu, smešten u blizini plaže i poznatog noćnog života Pefkohorija. Na pešačkoj udaljenosti od objekta nalaze se mnogobrojne prodavnice, suvenirnice kao i restorani i barovi.

0.0
Accomodation
Location
Service