PegasusGreece/ Tasos/ Limenas

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Pegasus ima recepciju koja radi 18h gde goste dočekuje ljubazno osoblje, a tu je i prelepa bašta gde gosti mogu da uživaju u kafi dok čekaju svoje sobe. Gostima je dostupan pansionski restoran i a la carte restoran koji nudi izbor između tradicionalne, mediteranske i internacionalne kuhinje, servis za pranje veša, parking, TV sala, wi fi internet na javnim delovima hotela. Gosti se mogu poslužiti osvežavajućim napicima u baru kao i baru pored bazena, a dostupni su spoljašnji bazen i za najmlađe dečiji zabavni park. Za dodatno opuštanje tu se nalazi đakuzi i sauna, a za sportske aktivnosti tu je teretana i stoni tenis. Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca.

O tipovima soba

Hotel Pegasus raspolaže sa 27 soba. U ponudi hotela Pegasus su standardne, superior sobe, kao i apartmani. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini frižider, wi fi internet i balkon. Standardne dvokrevetne sobe imaju francuski krevet ili 2 spojena standardna kreveta, namenjene za smeštaj do 2 osobe. Standardne trokrevetne sobe imaju francuski krevet ili 2 spojena standardna kreveta i dodatni krevet za 3 osobu, namenjene za smeštaj do 3 osobe. Superior sobe su luksuzno dekorisane i pored standardnog sadržaja imaju bademantil i papuče, kozmetiku u kupatilu, aparat za čaj ili kafu i veliki balkon sa delimičnim pogledom na more, sa francuskim krevetom ili 2 spojena standardna kreveta, namenjene za smeštaj do 2 osobe. Apartmani na zadnjem spratu su veličine 45 m², imaju 2 odvojene sobe – dnevnu sobu sa kuhinjom I dodatnim krevetima i spavaću sobu sa francuskim krevetom ili 2 spojena standardna kreveta, kupatilo sa hidro-masažerom,balkon sa delimičnim pogledom na more, namenjeni su za smeštaj do 4 osobe. Apartmani sa pogledom na bazen su veličine 40 m², sastoje se iz 2 sobe i kuhinje, kupatila i balkon sa pogledom na bazen i vrt, namenjeni su za smeštaj do 5 osoba. Apartmani sa pogledom na parking imaju 2 odvojene sobe i kuhinju, kupatilo i balkon sa pogledom na parking i vrt, namenjeni su za smeštaj do 4 osobe.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Pegasus u mestu Limenas na ostrvu Tasos pruža mogućnost gostima da uživaju pored bazena koji je opremljen sa ležaljkama za sunčanje, kao i na plaži. Za goste koji su fizički aktivniji hotel Pegasus nudi teretanu. Za aktivnosti van smeštajnog objekta gostima se preporučuje obilazak poznatih i prelepih plaža ostrva Tasos.

O lokaciji

Hotel Pegasus se nalazi u mestu Limenas na ostrvu Tasos, 200 m od samog centra mesta i na oko 500 m od glavne gradske plaže. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi, prodavnice.

0.0
Accomodation
Location
Service