Aleksandar HotelCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Aleksandar sastoji od 4 odvojene vile, koje su dobile nazive po biljkama: Lavanda, Hortenzija, Pinea i Tilia. Nazivi vila personifikuju bogato zelenilo hotela, kao i mediteranski šarm kojima su vile okružene. Pored 24-časovne recepcije u svom sastavu ima restoran kapaciteta do 300 gostiju, aperitiv bar Aleksandar sa igraonicom za najmlađe, Coffe & Wine bar i Pool bar Pinea. Sjajna lokacija hotela Aleksandar i vrhunski hotelski sadržaji čine ga idealnim mestom za održavanje sastanaka, konferencija, intervjua, seminara i manjih kongresa. Ima dve klimatizovane konferencijske sale . U celom objektu je dostupan Wi-Fi interne. Parking prostor koji hotel ima se koristi uz doplatu. 

O tipovima soba

Za smeštaj u hotelu Aleksandar, Tiara Travel ima ukupno 187 porodičnih soba i apartmana. Od smeštajnih kapaciteta Tiara Travel nudi Standardne dvokrevetne sobe. Mogu biti sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena kreveta i imaju mogućnost pomoćnog ležaja-fotelje na razlačenje. Površine su 20m2 i neke od soba imaju balkon sa pogledom na bazen ili atrijum. Porodične sobe koje Tiara Travel nudi su prpstrane smeštajne jedinice sa dve sobe i dva kupatila. Imaju bračni ležaj i dve fotelje na razlačenje kao i sopstvenu terasu sa pogledom na more. Apartmani su smeštajni kapaciteti koje Tiara Travel nudi za smeštaj u hotelu Aleksandar. Sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka. Namenjene su smeštaju za dve do četiri osobe i imaju bračni krevet i sofu na razlačenje. Svi smeštajni kapciteti su opremljeni svim sadržajima za ugodan i prijatan boravak. 

O aktivnostima i zabavi

Za uživanje i zabavu gostima Tiare Travel, hotel Aleksandar nudi tri bazena. Bazene sa slanom vodom i bazene sa slatkom vodom koji zadovoljavaju posebne zahteve. Svi bazeni u dvorištu su okruženi besplatnim ležaljkama i suncobranima kako bi gosti više uživali na suncu. Najmlađim gostima Tiare Travel  hotel nudi zatvorenu igraonicu i otvoreno igralište. Zatvorena igraonica od 150 m² ima dečiji kutak, lavirint na više nivoa za igru, zajedno sa mnoštvom mekane i sigurne opreme za dodatnu zabavu. U sklopu hotela Aleksandar nalazi se moderno opremljen mini welness centar koji ima teretanu, saunu, hidromasažnu kabinu i tuš kabine. Tokom večernjih sati roditelji i stariji gosti mogu uživati u tematskim zabavama, folklornim večerima, mađioničarskim predstavama i muzičkim nastupima. 

 

O lokaciji

Hotel Aleksandar u ponudi Tiare Travel smešten je u Budvi, daleko od velike gužve i lociran blizu plaže. Najduža i najbliža plaža je Slovenska Plaža, do koje je omogućen direktan pristup iz hotela. Takođe imate pristup i plaži Mogren, koja je na svega 20 minuta pešaka. Tu su naravno i plaže Jaz i Pržno, kao i mnoge druge plaže u Budvi koje vas čekaju da ih istražite. Na pešačkoj udaljenosti od hotela nalaze se mnogobrojne prodavnice, restorani, kagići kao i barovi. Aerodrom u Tivtu je na udaljenosti od 23km, dok je aerodrom u Podgorici udaljen 64km. 

0.0
Accomodation
Location
Service