Slovenska Plaza Resort 3Crna Gora/ Primorski region/ Budva

Reservation

 
 
 

O hotelu

Slovenska Plaža Resort 3* je jedan od najstarijih objekata koje se nalaze u popularnom letovalištu i udaljen je svega nekoliko koraka od prelepe peščane plaže koja je dugaćka 1600m. Smešten je u autentničnom mediteranskom okruženju i oko njega se nalazi neverovatno mediteransko bilje koga prate stabla raznog drveća i mirisno mediteransko cveće. Posebno se ističe svojim romantičnim izgledomkroz kose krovove, simentrični dizajn, terase i balkone sa fenomenalnim pogledima. Slovenska Plaža 3* se sastoji od 522 sobe podeljenih na više različitih kategorija i koje su opremljene svime što garantuje maksimalno komforan i udoban boravak. Čitav kompleks poseduje sve što je potrebno za opušten i nezaboravan letnji odmor i predstavlja grad u gradu sa velikim brojem sadržaja i zabavnih aktivnosti.

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel i hotela SLovenska Plaža Resort 3* na raspolaganju su sledeći tipove smeštajnih jedinica. Standardna soba bez balkona je veličine 20m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i ima mogućnost dodavanaj još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe a baby cot se naplaćuje 7 eur dnevno. Standardna soba sa balkonom ima 20m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduej francuski ili odvojene ležaje i ima mogućnost dodavanja još jednog ležaja, baby cot se doplaćuje 7 eur dnevno. Standardna soba pogled unutra u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 20m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe, baby cot se doplaćuje 7 eur dnevno. Studio je veličine 20m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje, dodatni ležaj i manju kuhinju. Baby cot se doplaćuje 7 eur dnevno i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Apartman ima 36m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa dva dodatna ležaja i manjom kuhinjom.

O aktivnostima i zabavi

U okviru hotela Slovenska Plaža Resort 3* u ponudi Tiara Travela poseduje dva bazena na otvorenom od kojih je jedan bazen sa slanom vodom pored koga se nalazi i đakuzi na otvorenom namenjen maksimalnom opuštanju. Za najmlađe goste je obezbeđen posebno odvojeni dečiji bazen sa slatkom vodom i raznim toboganima, gumenim gradom i animacijom tokom dana. Pored pristupa bazenu, deci su na raspolaganju i otvoreno igralište koje se prostire na 300m2 i ima veliki broj zabavnih aktivnosti i igraonica u zatvorenom (u hotelu Aleksandar). U susednom hotelu Aleksandar postoji i Spa centar namenjen gostima za relaksaciju i nudi usluge saune, đakuzija i fitnes sale. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su teniski tereni uz doplatu, joga, zumba, teretana na otvorenom, sportovi na vodi. U glavnom restoranu se služe izvrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje dok posebnu atrakciju čini restoran na plaži koji se nalazi u prirodnoj hladovini i nudi tradicionalne specijalitete. Aperitiv bar je pravo mesto za opuštanje uz omiljeno piće dok je bar Raspućin jedan od najpoznatijih na celoj Budvanskoj Rivijeri. Wifi internet je besplatan u celom objektu. 

O lokaciji

Smešten u prelepom gradu Budva i udaljen svega 50m od prelepe peščane plaže na kojoj se ležaljke i suncobrani naplaćuju 15 eur dnevno, nalazi se turističko naselje Slovenska Plaža Resort 3* u ponudi Tiara Travela. Centralna lokacija mu omogućava lak pristup velikom broju sadržaja i zabavnih aktivnosti koje destinacija nudi dok je istorijski Stari grad udaljen oko desetak minuta laganog hoda. Međunarodni aerodrom u Tivtu je na 15km udaljenosti. Na licu mesta postoji privatni parking koji se doplaćuje 10 eur dnevno.

0.0
Accomodation
Location
Service