AloeGreece/ Tasos/ Skala Potamias

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Aloe ima bar u predvorju i bar kraj bazena koji tokom vrućih letnjih dana nudi razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića. Besplatni bežični internet je dostupan u svim javnim delovima hotela. Na raspolaganju je i privatni parking.

O tipovima soba

Hotel Aloe je porodični hotel sa 32 smeštajna kapaciteta.. Hotel se sastoji od skupa zgrada, impozantnih na području zaliva Skala Potamias. Agencija Tiara travel za smeštaj u hotelu Aloe nudi double i triple room i family apartmane. Sve sobe su novo nameštene i u potpunosti opremljene svom udobnošću. Imaju centralno grejanje za hladnije dane na početku i na kraju sezone. Opremljene su osnovnim sadržajima poput kupatila sa fenom za kosu, mini kuhinjom, klimom, satelitskom televizijom i sefom za čuvanje vrednosti. Double room su sobe površine 20 m2 i namenjene su smeštaju za dve osobe. Poseduju bračni krevet ili dva odvojena ležaja.Triple room su sobe za smeštaj tri osobe, imaju istu površinu kao i dvokrevetne sobe i poseduju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. Family apartmani su veličine 35 m2, imaju dva satelitska televizora, dva klima uređaja i dva međusobno povezana prostora.

O aktivnostima i zabavi

Gostima agencije Tiara travel hotel Aloe nudi 2 bazena okružena ležaljkama i suncobranima. Jedan dimenzija 8m x 15m koji odgovara odraslima i jedan za decu dimenzija 4m x 6m. Smešten u podnožju planine Ipsarion, odakle gosti mogu hodati pešačkim stazama pravo do vrha planine, visoke 1204 metra. Mogu posetiti poznati muzej Vagi sa svojim dionizijskim statuama i skulpturama.

O lokaciji

Hotel Aloe se nalazi u Skali Potamiji na Tasosu, mestu veoma popularnom i prepunom turista svakog leta. Na 100 m je je od plaže koja je nagrađna plavom zastavom. Na istoj udaljenosti od 100 m je od centra mesta gde su taverne, snac barovovi, barovi na plaži, suvenirnice i mnoštvo drugih zabavnih sadržaja. Autobuska stanica je na 100 m od hotela. Do glavnog grada Limeansa i luke od hotela ima 10 km, dok je aerodrom Kavala udaljen 25 km.

0.0
Accomodation
Location
Service