Castle Pontos HotelGreece/ Tasos/ Skala Potamias

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Castle Pontos se nalazi u mestu Skala Potamias na istočnoj obali Tasosa. Raspolaže sa 30 soba, restoranom koji služi doručak od 08:00h do10:30h i barom sa lobijem i otvorenim kaminom. Ovaj lobi je vrlo interesantan uveče kada je upaljen kamin, a gosti sede i ćaskaju sa osobljem u romantičnoj atmosferi. U lepoj uređenoj bašti hotela u kojoj se uzgaja mnogo cveće se nalazi i igralište za decu. Svi objekti Castle Pontos hotela su sagrađeni od prirodnog kamena u harmoniji sa okolinom kojom dominiraju borovi sa svojim lekovitim mirisom. Na 130 metara od hotela se nalazi peščana plaža koja je duga 3 kilometra.

O tipovima soba

Hotel Castle Pontos na Tasosu raspolaže sa četiri vrste soba koje se ne razlikuju mnogo po dizajnu i opremi.Two bedroom apartments opremljene su sa odvojenom kuhinjom spremnom za pripremanje omiljenog jela i grickalica. Od ponude sobe imaju klimu u koja je ručno podesiva po želji gosta, raznovrstan televizijski program, na raspolaganju sef da bi dragocenosti gostiju bile na sigurnom, bežični internet je sproveden na teritoriji svih soba u hotelu i u sobe imaju kombinaciju frižidera i rum servisa. Od kreveta ovaj tip sobe ima francuski ležaj. One bedroom apartment ima odvojenu kuhinju koja je najpogodnija za pripremu laganog doručka sa grickalicama ali i za druga kompleksnija jela. Ima dva odvojena kreveta. Triple room sobe imaju lep pogled na more sa opremljenog balkona, a od kreveta imaju tri odvojena kreveta. Standard soba ima prelep pogled na okolnu šumu sa opremljenog balkona i lepe kamene zidove. Od kreveta raspolaže francuskim ležajem.

O aktivnostima i zabavi

Ovaj relaksirajući smeštaj u ponudi hotela Castle Pontos i turističke agencije Tiara Travel se nalazi na pogodnom mestu za ljuditelje prirode, mira i tišine. Na 150 metara od smeštaja mogu da se započnu avanture na peščanoj plaži dugoj tri kilometra. Iza smeštaja se nalazi gusta četinarska šuma koja može da se posmatra sa balkona i odmara oči ili može da se zaputi ka nekoj šumskoj pešačkoj stazi da bi se napunila pluća kiseonikom i predivnim mirisom borova. Ko voli mala i mirna mesta, peščane plaže, zelenilo i romantične kamene fasade neće pogrešiti pri odabiru ovog smeštaja na predivnom Tasosu.

O lokaciji

Hotel Castle Pontos se nalazi na interesantnom mestu na 150 metara od peščane plaže zaliva Golden Beach dugog tri kilometra. Sa druge strane hotela nalazi se gusta šuma u kojoj dominiraju četinari svojim prelepim izgledom i lekovitim mirisom. Mesto u kome se hotel nalazi se naziva Skala Potamias. Od ovog mesta do Limenasa koji je glavna luka i administrativni centar ostrva Tasos ima 13 kilometara. Iz Limenasa možete da se ukrcate na trajekt i plovite do Kavale ili Karamatija. Od Kavale do Soluna ima 153 kilometra.

0.0
Accomodation
Location
Service