Ellas HotelGrčka/ Tasos/ Skala Potamias

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Ellas i turistička agenciaj Tiara Travel pozivaju goste u porodičan smeštaj sa dugom tradicijom. Gostoprimstvo, ljubaznosti iestetika ovog šarmantnog objekta će svakome pomoći da zaborave monotoniju svakodnevnog života i iskuse pravo uživanje. Svako ko je letovao u Skala Potamia 2021. godine sigurno razmišlja o tome da se vrati opet. Smeštaj je savršeno lociran u ovom mestu, sa 27 prostranih soba koje mogu da prime maksimum četvoro ljudi , restoranom, barom i mnogim drugim pogodnostima.

O tipovima soba

Ellas hotel u Skala Potamiji i turistička agencija Tiara Travel nude više tipova smeštajnih jedinica. Room double standard su dvokrevetne sobe koje mogu da imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Mogu da prime minimum jednu osobu, a maksimum dve odrasle odobe. Room triple standard hotela Ellas razlikuju od soba double standard room samo po tome što imaju jedan dodatni ležaj pa mogu udobno da smeste maksimum tri odrasle osobe, a minimun dve odrasle osobe. Room 2 level Q.T. room je soba na sprat koja može da primi minimum 3 odrasle osobe, a maksimum četiri odrasle osobe. Od kreveta može da ima francuski ležaj ili odvojene krevete.

O aktivnostima i zabavi

Lokacija Zlatne plaže je savršena za porodice sa decom. Mesto je malo i mirno sa mnogo lepom peščanom plažom. Hotel Ellas ima bazen pa možete da se rashladite kad god to poželite a restoran će vas sigurno zadovoljiti sa doručkom samoposlužujućeg tipa i menijem restorana koji služi ukusna jela.

O lokaciji

Hotel Ellas se nalazi samo 100 metara od poznate Golden Beach plaže koja je duga tri kilometra i posuta peskom boje zlata. Sa jedne strane hotela je selo Skala Potamia, a sa druge selo Skala Panagia. Voda u ovom delu Tasosa je kristalno čista. Hotel Ellas se nalazi samo 12 kilometara od Limenasa najveće luke ostrva.

0.0
Accomodation
Location
Service