Kastro ApartmentsGreece/ Tasos/ Skala Potamias

Reservation

 
 
 

O hotelu

Na prelepom ostrvu Tasos na maloj razdaljini od sela Skala Potamias nalazI se smeštaj Kastro Apartments. Kastro na grčkom znači zamak pa nikoga ne treba da iznenadi izgled ovog prelepog objekta. Kada kročite u Kastro Apartments kao da ste pružili korak kroz vekove nazad u srednji vek. Od spoljašnjeg izgleda do sitnih detalja u sobama ovaj smeštaj ima kvalitetnu ponudu sa srednjovekovnom tematikom. Zamak hotel Kastro je savršen za odmor sa porodicom ili sa prijateljima koji vole istoriju ili su fanovi sredjovekovne fantazije. Deca se posebno obraduju ovako dizajniranim smeštajima što im razvije mastu i da mnoge i deje za igru sa drugarima.

O tipovima soba

Sve sobe smeštaja Kastro apartmana su veoma slične po izgledu koji prosto očarava svakoga ko u njega kroči. Iako se zovu apartments u suštini su studiji. Mogu da prime dve, tri ili četiri odrasle osobe ili parove sa decom. Na raspolaganju su centralno grejanje i klima koje gost podešava po želji, kupatilo koje ima svoj fen za kosu za slučaj da ste zaboravili svoj kod kuće, čajnu kuhinju kojoj možete da spremate srednjovekovne specijalitete koji se slažu sa tematikom smeštaja, frižider koji možete da napunite omiljenim rashlađujućim napicima, sef koji pomaže da se gosti opuste kada su u pitanju njihove dragocenosti, TV sa ravnim ekranon od 32 inča, balkoni od 10m2 i pogledi na planinu ili bazen.

O aktivnostima i zabavi

Kastro Apartments i turistička agencija Tiara nude retku priliku da se provede letnji odmor u smeštaju koji izgledom podseća na zamak iz srednjeg veka. Bilo da gost voli istoriju ili gleda serije i filmove sa tematikom srednjeg veka pronašao je savršeno mesto za letovanje. Izgled ovog smeštaja pokrenuće maštu kako odraslima tako i najmlađim posetiocima. Može se opustiti u bašti pored bazena apartmana Kasto, uz knjigu Game of Thrones ili laptop sa serijom i zamisliti omiljena scene na korak od ležaljke. Bazen ima dva odvojena dela za odrasle i decu pa ćela porodica može zajedno da se rashladi u najtoplijim danima letovanja.

O lokaciji

Kastro Apartments se nalazi u mest Skala Potamias na istočnoj obali ostrva Tasos. Smeštaj je lociran 800 metara od mora. Do Limenasa koji je glavna luka u koju pristižu trajekti za Tasos i administrativni je centar ostrva ima oko 12 kilometara. Iz Limenasa do Karamatija se može stići za 35 minuta, a do Kavale za 1 sat.

0.0
Accomodation
Location
Service