Natasa Hotel - ThassosGrčka/ Tasos/ Skala Potamias

Reservation

 
 
 

O hotelu

Daleko od gradske buke, okružen masilonovom šumom i sa prelepim pogledom na more nalazi se hotel Natasa Tassos koji je 1990. godine izgradio Dimitris Brastionis, a danas ovaj hotel vodi njegov sin sa svojom porodicom. Na samo 600m od ovog hotela, nalazi se i Korina hotel. Smeštajni objekat Natasa Tassos se sastoji iz dva objekta – glavne i anex zgrade, poseduje ukupno 34 sobe od kojih je jedan deo renoviran 2018.godine, a ono što ovaj hotel čini posebnim je veliki bazen i bar pored istog, odakle se pruža prelep pogled. Usluga je na bazi polupansiona, a u restoranu koji je okružen maslinovom šumom i palmama može se uživati u raznim jelima grčke i internacionalne kuhinje. Natasa Hotel Thassos je gostima hotela i tursitičke agencije Tiara travel obezbedio i bezbedan parking prostor. U sklopu ovog smeštajnog objekta nalazi se i igralište za najmađe, tako da će i oni maksimalno uživati. Vaše dragocenosti možete odložiti u sefu koji se nalazi na recepciji. Ono što Hotel Natasa Thassos izdvaja je to što je u objektu dozvoljen boravak kućnih ljubimaca na upit uz određenu dopaltu.

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel i hotela Natasa u Skala Potamiji su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevente sobe, kao i jedan family apartman. Hotel Natasa Thassos poseduje dva tipa dvokrevetnih i trokrevetnih soba – standard i superior sobe. Standard dvokrevetne/trokrevetne sobe su površune 20m2, nalaze se na prvom spratu u glavnoj zgradi ili u suturenu anex zgrade i mogu posedovati 2 ili 3 single ležaja, ili jedan fancuski ležaj, i postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Mogu imati pogled na baštu ili bazen, a svaka smeštajna jedinica poseduje balkon ili terasu. Superior dvokrevetne/trokrevetne sobe su takođe površine 20m2 i renovirane su 2018/19godine. Nalaze se na prvom spratu i u prizemlju anex i glavne zgrade, poseduju balkon, takođe poseduju 2 ili 3 single ležaja, ili jedan fancuski, i postoji mogućnost dodavanja sofa ležaja. Family room je jedina soba ovog tipa u hotelu Natasa Tassos i nalazi se u anex zgradi na prvom spratu, veličine 35m2 i poseduje pogled na baštu. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevne sobe sa dva single ležaja i ima mogućnost dodavanja sofa ležaja, tako da je maksimalan broj gostiju koji ova soba može primiti pet. Bez obzira na tip sobe, sve sobe poseduju klimu, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, frižider, a ako želite da se odmorite u privatnosti svoje sobe tu je TV sa brojnim domaćim I stranim kanalima, kao i WiFi interent. Krevetac za bebe je dostupan na upit. Zamena posteljine i peškira se vrši na svaka tri dana, a čišćenje soba je svakodnevno.

O aktivnostima i zabavi

Natasa Thassos hotel od dodatnog sadražaja gostima turističke agencije Tiara travel nudi bazen sa prelepim pogledom, bar pored bazena u kom možete uživati u kafi, prelepi restoran koj je okružen maslinovom šumom, prostrano igralište u kom će najmlađi gosti ovog smeštajnog objekta uživati. U neposrednoj blizini hotela Thassos Natasa, na samo 10km, nalazi se i čuvena Saliara plaža, poznata i kao Mermerna plaža koja je prepoznatljiva po belom šljunku i prelepoj nežno plavoj boji vode i koja upravo zbog svoje lepote privlači brojne turiste. Ono što bismo vam takođe preporučili da obiđete su sela Potamia i Panagia, koja se nalaze na manje od 10km do hotela Natasa Thassos, a poseduju prelepu arhitekturu i u njima možete uživati u pravim čarima Grčke.

O lokaciji

Natasa Thassos Hotel se nalazi na veoma mirnoj lokaciji, okružen zelenilom, na oko 900m od plaže i oko 1,2km od centra Skala Potamie. Najbliža luka se nalazi u glavnom gradu ostrava Tasos, Limenasu, i od hotela je udaljena oko 12km. Hotel Natasa Thassos je idealan za one goste koji žele da im Skala Potamia posluži kao idealana baza za obilazak ostrva, a i za one koji dolaze sa malom decom.

0.0
Accomodation
Location
Service