Akti - ThassosGreece/ Tasos/ Pefkari

Reservation

 
 
 

O hotelu

Akti hotel i Tiara Travel predstavljaju elegantne sobe u svežim živim bojama koje su na pragu plaže mesta Pefkari. Pefkari se nalazi između dva poznata letovališta Potos i Limenarija koja su poznata po dobrim plažama. Osoblje hotela Akti se posebno brine da ispuni očekivanja svakog gosta. Objekat se sastoji od 24 moderno i potpuno opremljene jedinice. Akti hotel će sigurno ispuniti očekivanja gostiju hotela od dve zvezdice.

O tipovima soba

Tiara Travel i hotel Akti raspolažu sa tri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard soba može da smesti minimum jednu, a maksimum tri odrasle osobe, sadrži francuski ležaj i ležaj za jednu osobu. Suite standard može da primi minimum dve odrasle osobe a najviše četiri odrasle osobe uz dodatni ležaj. Od ležajeva ima francuski ležaj i krevete za po jednu osobu. Apartment 2 bedrooms je smeštajna jedinica koja ima odvojenu spavaću sobu, može da primi najmanje dve, a najviše četiri odrasle osobe uz dodatni ležaj. Od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i krevetima za po jednu osobu i dkrevetom na sprat.

O aktivnostima i zabavi

Tiara Travel i Akti hotel u svojoj ponudi imaju odličan restoran sa još boljim pogledom na more i svetlucavi beli pesak plaže Pefkari. Ovaj restoran već 45 gosina nudi vrhunsku tradicionalnu grčku hranu sa svežim lokalnim sastojcima. U restoranu hotela Akti u ponudi Tiara Travela gostu mogu da probaju sve Grčke specijalitete dok ispijaju čašu omiljenog pića i gledaju u beskrajno plavo more ili nezaboravan zalazak sunca. Za dodatnu razonodu hotel poseduje kafe-bar gde gosti mogu da se opuste, čitaju knjigu ili ćaskaju. Doručak koji će razbuditi i pripremiti goste za nove aktivnosti je na bazi samoposluživanja, a postoji i mogućnost naručivanja večere iz menija. Za dodatno osveženje hotel je napravio bazen koji uspešno rashlađuje goste hotela i u najtoplijim danima.

O lokaciji

Hotel Akti Pefkari se nalazi preko puta prelepe plaže istoimenog mesta. Pefkari je poznat po prelepim plažama kao i njegova dva susedna mesta Potos i Limenarija. Pefkari je malo i mirno mesto prošarano zelenilom, sa jedne strane objekta nalazi se prelepa plaža sa belim svetlicavim peskom i pogled na beskrajno plavo more, a sa ostalih strana objekta se može videti razno drveće koje daje hladovinu i svežinu. Od smeštaja do centra mesta Potos ima 1,2 kilometra, do centra Limenarije treba preći 2,5 kilometra. Do grada Tasos je potrebno preći oko 41 kilometar.

0.0
Accomodation
Location
Service