Tosca BeachGreece/ Kavala/ Palio

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Tosca Beach u svom sastavu ima restoran u modernom dizajnu koji nudi uslugu izvrsnih jela koja su najbolja u kombinaciji sa vrhunskim vinom u ponudi. Bar predstavlja savrseno mesto za omiljeno, rashladjeno pice u opustenoj atmosferi gde gosti Tosca Beach hotela mogu uzivati sa prijateljima uz koktel, bezalkoholna i alkoholna pica uz grickalice kao idealan dodatak. Besplatan parking dostupan je na licu mesta kao i rent a car usluga kao idealno resenje za obilazak okoline i laku pristupacnost okolnim mestima i lokacijama. Ukoliko gosti imaju potrebu osnovnih namirnica ili drugih stvari, dostupan je mini market u okviru hotela Tosca Beach, pa tako bez napustanja objekta mogu doci svih neophodnih stvari.

O tipovima soba

Double room with sea view su dvokrevetne sobe u Tosca Beach hotelu sa predivnim pogledom na more. Uredjene u vedrim bojama i kvalitetnim namestajem, ove sobe predstavljaju idealan izbor za parove ili do tri osobe jer su opremljene bracnim krevetom ili dva odvojena kreveta ukljucujuci i sofu. Ukoliko su u pitanju porodicna putovanja, Tosca Beach hotel preporucuje Family suite with sea view sobe, prostrane i moderne smestajne jedinice koje garantuju ugodan boravak. Povrsine su 32m2 i sadrze spavacu sobu otvorenog tipa sa komfornim bracnim krevetom kao i dnevni boravak sa udobnom sofom, pa tako uredjene mogu ugostiti do 4 osobe u svom prostranom ambijentu. Double Room with Bunk Bed and Sea View su sobe povrsine 18m2 koje sadrze bracni ili dva odvojena kreveta sa krevetom na sprat i u njima moze biti smesteno do 3 osobe dok su Suite with Sea View apartmani na posebnom nivou ugodjaja u hotelu Tosca Beach. Ovi elegantni apartmani su povrsine 42m2, opremljeni su tako da zadovolje sve potrebe gostiju i ispune i najvisa ocekivanja. Pogodne za 4 osobe, ovi prostrani apartmani sadrze u svom sastavu dnevni boravak i spavacu sobu, kao i udobne krevete kako bi gosti imali savrsen odmor. Sve smestajne jedinice u hotelu Tosca Beach su klimatizovane i imaju balkon sa stolom i stolicama gde gosti mogu docekati izlazak i ispratiti romantican zalazak sunca sa partnerom ili provesti mirne veceri i jutra sa svojim prijateljima ili porodicom. Kupatila su moderno dizajnirala i opremljena savremenim elementima ukljucujuci i fen za kosu dok je TV u sastavu svih soba kako bi gosti upotpunili svoje vreme tokom boravka u sobama.

O aktivnostima i zabavi

Najmladji gosti Tosca Beach hotela mogu se zabaviti u decijem klubu koji nudi brojne aktivnosti i igru sa vrsnjacima, ukljucujuci i sport dok se odrasli gosti mogu zanimati uz stoni tenis i pikado ili prisustvovati fenomenalnim tematskim vecerima. U neposrednoj okolini hotela Tosca Beach nalaze se brojna mesta i lokacije koja su vredna posete poput istorijskih i verskih spomenika, antickog pozorista u mestu Filipi, termalno kupatilo, jezero Kerkini, poznata delta reke Mesta i ostrvo Samotraka.

O lokaciji

Smesten izmedju zelenih borova uz more, hotel Tosca Beach nalazi se na plazi koja je nagradjena Plavom zastavom. Predstavlja idilicnu lokaciju i nalazi se u zapadnom delu mesta Kavala. Hotel Tosca Beach udaljen je od centra mesta 6km dok se od Medjunarodnog aerodroma u Solunu nalazi da udaljenosti od 40km.

0.0
Accomodation
Location
Service