Egeo HotelGreece/ Tasos/ Limenas

Reservation

 
 
 

O hotelu

Egeo hotel je mali ali udoban hotel dekorisan sa retro elmentima. Lokacija hotela Egeo je povoljna jer je na kratkoj razdaljini od centra grada Limenasa, a okruženje je veoma mirno. Hotel je poslednji put renoviran 2019. godine uz pomoć nagrađivanog arhitekte. Ovaj hotel iz ponude Tiara Travela obećava fantastičan odmor uz pomoć filozofije da se gotima maksimalno ugađa sa velikim poštovanjem.

O tipovima soba

Tiara Travel i Hotel Egeo imaju u ponudi tri različita tipa soba. Room double economy je najskromnija smeštajna jedinica hotela, raspolaže sa francuskim ležajem, moderno je dizajnirana sa svetlim i vedrim bojama i ima manji opremljeni balkon, može da primi maksimum dve odrasle osobe. Room double deluxe smeštajna jedinica raspolaže sa francuskim ležajem i može da primi najviše dve odrasle osobe. Ima moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i prostran opremljen balkon. Room superior smeštajne jedinice mogu da prime maksimum tri odrasle osobe, a od ležaja raspolažu francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Imaju moderno kupatilo sa tuš kabinom, svetao interijer i moderan dizajn.

O aktivnostima i zabavi

Ovaj mali objekat pored povoljne lokacije ima da ponudi doručak uz koji se služe domaći slatkiši od kojih je najpoznatiji med sa Tasosa, a za one koji su došli kolima na ostrvo Tasos hotel Egeo nudi besplatan parking.

O lokaciji

Hotel Egeo je lociran u gradu Limenasu, glavnom gradu ostrva Tasos. Limenas je administrativni centar ostrva i njegova glavna luka. U blizini smeštaja se nalaze Arheološki muzej, drevni teatar i mnogi drugi arheološki lokaliteti. Iako je hotel blizu centra i luke njegova lokacija je mirna i prošarana zelenilom. Razdaljina do najbliže plaže je 500 metara, a do čuvene plaže Golden Beach koja je neizostavna stanica za sve posetioce Limenasa ima 11 kilometara.

0.0
Accomodation
Location
Service