Marti ResortGreece/ Tasos/ Skala Sotiros

Reservation

 
 
 

O hotelu

Marti Resort hotel spada u novoizgrađene objekte, sagrađen je 2019. godine kao mali porodični biznis. Hotel Marti resort ima prelepo okruženje tipično za ostrvo Tasos.

O tipovima soba

Hotel Marti Resort i Tiara Travel imaju tri različita tipa soba u ponudi. Family room je smeštajna jedinica površine 25m2, sadrži francuski ležaj i krevete na sprat ili sofu, može da primi maksimum četiri odrasle osobe. Standard room sea view je smeštajna jedinica sa pogledom na more, površine je oko 21m2, sadrži francuski ležaj ili spojene krevete za po jednu osobu i sofu. Može da primi maksimum tri odrasle osobe. Standard triple room sea view su smeštajne jedinice površine 23m2, sadrže francuski ležaj ili spojene krevete za po jednu osobu i dodatni ležaj za treću osobu. Mogu da prime maksimum tri osobe.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Marti Resort u ponudi ima mali bazen koji će dobro da posluži ako neko želi da se dodatno rashladi po vrelim grčkim danima. Restoran služi doručak i večeru po principu samoposluživanja, a ručak je iz menija, kao dodatak restoranu hotel ima i bar savršen za ćaskanje i ispijanje omiljenog pića. Plaža hotela je organizovana i opremljena suncobranima i ležaljkama.

O lokaciji

Hotel Marti Resort u ponudi Tiara Travela je smešten na jedan kilometar od sela Skala Sotiros koje se nalazi u jugozapadnom delu ostrva Tasos između glavnog grada ostrva Limenasa i drugog najvećeg grada ostrva Limenarije. Selo se nalazi na glavnom putu između ova dva mesta. Luka u mestu Skala Prinos iz koga polaze trajekti za Kavalu je samo 6 kilometara udaljena od sela. Četiri kilometra od sela se nalazi organizovana pijaca koja se održava svakog ponedeljka. Da bi došli do plaže gosti treba samo da pređu ulicu.

0.0
Accomodation
Location
Service