Agnes Deluxe HotelGreece/ Kasandra/ Pefkohori

Reservation

 
 
 

O hotelu

Agnes Deluxe hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi u živopisnom mestu Pefkohori. Ovaj hotel je novije gradnje i modernog dizajna. Osoblje je izuzetno posvećeno gostima i trudi se da maksimalno ulepša boravak u ovom simpatičnom, modernom objektu kategorije tri zvezdice. Ko je umoran od poslovnog ili gradskog života punog žurbe i obaveza sigurno će se okrepiti u hotelu Agnes Deluxe u ponudi Tiara Travela.

O tipovima soba

Agnes Deluxe Hotel i Tiara Travel u ponudi imaju sedam različitih tipova smeštajnih jedinica. Standard room je standardna smeštajna jedinica za dve osobe koja ima francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu, površine su 18m2. Standard Triple room je standardna smeštajna jedinica koja prima minimum dve, a maksimum tri odrasle osobe. Od ležajeva ima francuski ležaj i/ili krevete za po jednu osobu ili sofu. Superior room su smeštajne jedinice za klasu bolje od standardnih, mogu da prime minimum dve, a maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva mogu da imaju francuki ležaj i/ili krevete za po jednu osobu i sofu. Room double premium su smeštajne jedinice za klasu bolje od superior soba, mogu da prime dve odrasle osobe, a od ležajeva imaju francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu. Imaju balkon sa kvalitetnim nameštajem. Junior suite su apartmani u ponudi hotela Agnes Deluxe i Tiara Travela koji mogu da prime minimum dve, a maksimum pet odraslih osoba. Površine su 26m2. Od ležajeva mogu da imaju francuski ležaj, krevete za po jednu osobu i sofu. Deluxe room pool view je smeštajna jedinica koja ima pogled na bazen, može da primi minimum dve, a maksimum četiri odrasle osobe. Od ležajeva može da ima francuski ležaj, ležajeve za po jednu osobu i sofu. Površine je 26m2.

O aktivnostima i zabavi

Agnes Deluxe Hotel u ponudi Tiara Travela ima prelep bazen u kome će gosti sigurno uživati bila da plivaju u njemu ili se rashlađuju omiljenim napicima na ležaljkama pored njega. U Sali se služi ukusan doručak, a ako dodatna razonoda postoji i bar koji je odlična lokacija za ćaskanje uz kafu. Hotel Agnes Delux ima lep moderan lobi.

O lokaciji

Agnes Deluxe Hotel se nalazi u živopisnom mestu Pefkohori na samo 130 metara od plaže, a do centra mesta ima 450 metara. Pefkohori spada u veća mesta Kasandre sa mnogo kafića, restorana, taverni i prelepom organozovanom plažom na kojoj se nalaze i odlični noćni klubovi. Do centra susednog poznatog letovališta Hanioti udaljenost je 4 kilometra, do poznate Paljuri plaže treba preći 11 kilometara. Do najvećeg grada severnog dela Grčke soluna potrebno je preći 105 kilometara.

0.0
Accomodation
Location
Service