Chrisa HotelGreece/ Tasos/ Limenas

Reservation

 
 
 

O hotelu

Chrisa hotel kategorije 3 zvezdice se nalazi u Limenasu koji predstavlja gravnu luku i glavni administrativni centar ovogo zavodljivog ostrva. Smeštaj se nalazi samo dva minuta prijatne šetnje od mora, a okružen je prirodom koja mnogo povećava užitak i odmara oči i pluća zelenilom i velikom količinom čistog vazduha. Sobe hotel Chrisa su prostrane i komotne, imaju sve što jednom gostu hotela sa tri zvezdice može da zatreba. Bazen je dovoljno veliki i smešten je na idealnu lokaciju sa koje se pružaju prelepi pogledi. U restoranu hotela služe se grčka jela i čašćavaju se čula sa razbuđujućim doručkom samouslužnog tipa. Ovo je porodični hotel u Limenasu koji se vodi sa ljubavlju i pažnjom.

O tipovima soba

Hotel Chrisa raspolaže sa dvoprostornim jedinicama koje mogu da prime do četiri osobe i standard sobe. Sobe mogu da imaju francuski ležaj i jednokrevetne ležajeve i dekorisane su nežnim bojama, prostrane su i svelte. Sa opremljenih balkona se pružaju prelepi pogledi na okolno zelenilo i planine Tasosa. Ovi pogledi će odmoriti oči I najumornijim gostima I baciće im u zaborav svakodnevnu monotoniju ispunjenu dnevnim obavezama. Kupatila su opremljena kvalitetnom kozmetikom koja će dodatno da opusti goste I hidrira im kožu kvalitetnim sastojcima.

O aktivnostima i zabavi

Hotel nudi veliki bazen koji će biti sasvim komotan i zahtevnim gostima. Restoran služi očaravajuće dekorisana jela koja gosti sami biranju i njima se služe u željenoj količini. Pored restorana tu je I bar koji tokom celog dana služi gostima omiljena pića sa velikom ljubaznošću. Prostrana bujna bašta okružena zelenilom će okrepiti i najiscrpljenije goste koji su došli na odmor.

O lokaciji

Chrisa Hotel je lociran u Limenasu (Thassos town) na prelepom ostrvu Tasos koje je deveto po veličini u Grčkoj. Hotel je udaljen samo 100 metara od plaže Agios Vasileios, a 700 metara je udaljen od upečatljive luke. Lokacije je puna bujne vegetacije, maslinovog drveća, ornamentalnih biljaka i sa nje se protežu prelepi pogledi na planina Tasosa. Od Limenasa do mesta Skala ima oko 13 kilometara, a do plaže Golden Beach ima oko 11 kilometara. Iz Limenasa možete da putujete trajektom do Karamatija, a iz mesta Skala do Kavale.

0.0
Accomodation
Location
Service