Liberty HotelGreece/ Tasos/ Skala Panagias

Reservation

 
 
 

O hotelu

Tiara travel u ponudi ima hotel Liberty koji je lociran u selu Skala Panagia poznato po svojoj dugačkoj peščanoj plaži zvanoj Golden Beach. Hotel se nalazi na blagom uzvišenju u blizini pomenute plaže. Hotel je pogodan za porodice jer ima sve pogodnosti koje osiguravaju prijatan boravak. Pored velike osunčane terase hotel Liberty ima i privatan parking pa niko ne mora da brine gde će parkirati svoja omiljana kola kojima je došao na more.

O tipovima soba

Hotel Liberty i Tiara Travel u ponudi imaju tri tipa soba. Studio smeštajne jedinice koje imaju površinu 25 m2 opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom, trepezarijskim stolom i foteljom koja može da se razvuče u krevet i kupatilo. Apartment 40m2 (two bedrooms) su apartmani u ponudi ovog simpatičnog hotela površine 40m2. Raspolažu sa prostranim balkonom koji je opremljen za uživanje, francuskim ležajem u jednoj spavaćoj sobi i dva odvojena kreveta u drugoj spavaćoj sobi. Ground floor studio su prizemni studiji koji raspolažu sa francuskim ležajem i jednim krevetom za jednu osobu i en-suite kupatilom sa tuš kabinom.

O aktivnostima i zabavi

Ovaj mali simpatični hotel sa ljubaznim osobljem ima da ponudi bežični internet koji je sproveden po celom hotelu pa gosti mogu da ostanu infornmisani u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu u hotelu. Privatan parking će pomoći gostima da ne brinu gde će da parkiraju svoj omiljeni automobil sa kojim su došli na more. Blizina plaže pomaže pri aktivnostima na suncu i u vodenim sportovima, a blizina grada Limenasa pomaže onima koji žele da bolje istraže ovo ostrvo.

O lokaciji

Hotel Liberty u ponudi agencije Tiara Travel se nalazi na blagon uzvišenju na samo 100 metara od čuvene plaže Golden Beach. Na samo 50 metara od smeštaje gosti hotela će pronaći prodavnice, taverne i druge pogodnosti potrebne na letovanju. Smeštaj je udaljen od glavnog grada ostrva Limenasa oko 12 kilometara što mu daje idealni lokaciju za dalje istraživanje ostrva.

0.0
Accomodation
Location
Service