FriendsBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Friends u ponudi Tiara Travela nalazi se u Banskom koje važi za najbolju zimsku destinaciju u Bugarskoj i ima kategoriju 3 zvezdice. Smešten je u najprometnijem delu grada tokom zimske sezone i kao takav je poželjna i pogodna lokacija za svoje goste. Svojim elegantnim dizajnom i tradicionalnim gostoprimstvom osigurava prijatan boravak svima. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 85,00 eur odrasli / 44,00 eur deca (4-12 godina) / 14,00 eur deca (2-4 godine)
  • Božićna večera: 50,00 eur odrasli / 25,00 eur deca (4-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Friends u ponudi Tiara Travela ima tri raličiti tipa smeštajnih jedinica. Standard room room može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem, neke od smeštajnih jedinica imaju terase. Studio je prostran, može da primi maksimum dve odrasle osobe, ima francuski ležaj, kamin, kupatilo sa hidromasažnom kadom i veliku terasu. One bedroom apartment se sastoji od spavaće i dnevne sobe, može da primi maksimum četiri osobe, u spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u dnevnom boravku jedan ili dva single ležaja, svaka smeštajna jedinica ovog tipa ima terasu. Lux apartment se sastoji od dve spavaće sobe i dnevne sobe, može da primi maksimim pet odraslih osoba, jedna spavaća soba ima francuski ležaj, druga spavaća soba ima dva single ležaja, u dnevnoj sobi se nalazi single ležaj. Smeštajna jedinica ima kamin i prostranu terasu sa veličanstvenim pogledom na planinu. Sve smeštajne jedinice se svakodnevno čiste, kreveci su besplatni uz prethodnu najavu.

O altivnostima i zabavi

Hotel Friends u ponudi Tiara Travela raspolaže sa elegantnim restoranom koji služi pažljivo pripremana jela bugarske kuhinje. Za veću udobnost hotel nudi mnoge usluge kao što su besplatan internet, besplatno korišćenje SPA centra - sauna, parno kupatilo, đakuzi, relaks zona, igraonica za decu, salon za masažu, organizovani transferi od hotela do aerodroma. Sauna je poznata vekovima kao alternativna metoda lečenja i prevencije i njeno korišćenje ima višestruke pozitivne efekte na organizam. Parno kupatilo ima hidrantno i ublažavajuće dejstvo na organizam i može biti idealan način za čišćenej organizma od štetnih materija kroz mlaz pare pod pritiskom. Hotel Friends poseduje specijalizovani dečiji centar sa puno zabave i animacije za decu svih uzrasta.

O lokaciji

Hotel Friends u ponudi Tiara Travela nalazi se u najprometnijem delu centra Banskog na samo 400 metara od prve stanice žičare. Ova lokacije je vrlo povoljna za skijaše i one goste koji žele da budu u centru dešavanja. Aerodrom Sofija je udaljen oko 150km od hotela. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga