EvergreenBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Udobnost, prilika za odmor i opuštanje na prijatan način, je sve što se može naći u hotelu Evergreen koji je u ponudi turističke agencije Tiara Travel. Hotel je smešten u neposrednoj blizini ski lifta, nudi komfor i udobnost, opuštajuće spa procedure i nezaboravna kulinarska iskustva. Njegova lokacija predstavlja kombinaciju mira i idiličnog pogleda na Nacionalni park Pirin, što ga čini pogodnim za ski sportove, dobar odmor i šetnje po planini. Hotel nudi gostima Tiara Travela 38 potpuno opremljenih apartmana koji imaju sve sadržaje potrebne za nezaboravan odmor. 

O tipovima soba

Hotel Evergreen u ponudi Tiara Travela raspolaže sa tri različita tipa smeštajnih jedinica.Studio je površine 50m², može da primi dve odrasle osobe, od ležajeva može da raspolaže sa francuskime ležajem ili sa dva single ležaja. One bedroom suite je površine 70m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj u spavaćoj sobi i dva ležaja za po jednu osobu u dnevnoj sobi. Two bedroom suite je površine 100m², sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe, može da primi šest odraslih osoba, od ležajeva ima francuske ležajeve u spavaćim sobama i dva signle ležaja u dnevnoj sobi.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Evergreen u ponudi Tiara Travela ima glavni restoran sa 65 slobodnih mesta i letnju baštu sa roštiljem. Restoran ima hol sa 120 slobodnih mesta u kome mogu da se organizuju slavlja. Lobi bar je idealno mesto za relaksiranje uz omiljeno piće u prijatnom ambijentu. Evergreen hotel poseduje prostor za relaksaciju sa zatvorenim grejanim bazenom, đakuzijem dimenzija 7x4 metara, saunom i parnim kupatilom, uz mogućnost besplatnog korišćenja. Multifunkcionalna konferencijska sala ima kapacitet od 130 mesta i moderno je opremljena da zadovolji sve potrebe korporativnih klijenata. WiFi internet je na raspolaganju svim gostima potpuno besplatno.

O lokaciji

Hotel Evergreen je udaljen samo 300m od prve stanice gondole i smešten je u turističkoj zoni, ali na veoma mirnoj lokaciji. Na 200m od hotela nalazi se i klizalište koje je na raspolaganju sa svojom opremom odraslima i deci. Za sve goste Tiara Travela koji dolaze soptvenim prevozom obezbeđen je besplatan parking, a hotel poseduje i garažu za smeštaj automobila čije se koršćenje doplaćuje oko 6 € po autu po danu.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga