Regnum Apart Hotel & SPABugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Regnum Apart Hotel & SPA u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 5 zvezdica i nalazi se u jednom od najboljih zimskih odmarališta i skijališta na Balkanu, Banskom u Bugarskoj. Hotel Regnum Apart Hotel & SPA nudi prelepe poglede na planinu Pirin. Smeštaj je luksuzan i ima odličnu uslugu što je savršen spoj za nezaboravan odmor. Hotel nudi besplatan wifi internet, a za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je parking. Hotel Regnum Apart & Spa poseduje i ski depo u ceni koji služi za ostavljanje svoje skijaške opreme ili iznajmljivanja druge. Posebna pogodnost je besplatan sef gde gosti kogu čuvati svoje dragocenosti. Napomena za sve goste: U toku su radovi na kompleksu ''Regnum Banya Thermal'' i on će biti zatvoren u periodu 18.09-30.11.2023. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 110,00 eur odrasli-55,00 eur deca (3-16 godina)
  • Božićna večera: 45,00 eur odrasli-30,00 eur deca (3-16 godina)

O tipovima soba

Hotel Regnum Apart Hotel & SPA u ponudi Tiara Travela ima pet različitih tipova smeštajnih jedinica. Junior suite je površine 24m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva ležaja za po jednu osobu. Executive suite je sastavljen od odvojene spavaće i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom spremnom za pripremu laganijih obroka. Može maksimum da primi tri odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva ležaja za po jednu osobu u spavaćoj sobi i jednom sofom u dnevnoj sobi. Balkon i vrsta pogleda iz ove smeštajne jedinice su na upit. Executive deluxe suite je veličine 55m2 i poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Postoji i opcija sa pogledom na planinu. Grand suite u ponudi Tiara Travela može da primi maksimum četiri odrasle osobe, sastavljen je od tri odvojene prostorije, prostrane dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, sofom i dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima ili sa po dva ležaja za po jednu osobu. Može da raspolaže sa jednim ili dva kupatila sa kadom ili tušem, ima sef, mini bar, veliki televizor sa ravnim ekranom, čajnik. Većina ovih smeštajnih jedinica raspoleže sa balkonom. Vrsta pogleda je na upit, pogled na Pirin se doplaćuje. King Suite je najbolje što hotel Regnum Apart Hotel & SPA u ponudi Tiara Travela ima da ponudi. Može da primi maksimum četiri odrasle osobe, dnevna soba je prostrana, sadrži čajnu kuhinju osposobljenu za spremanje laganijih obroka. Postoje dve spavaće sobe koje imaju francuske ležajeve i kupatila sa hidromasažnim tuševima i kadom. U smeštajnim jedinicama se nalazi i mini bar, veliki televizor sa ravnim ekranom i balkon. Nameštaj je moderan i luksuzan, a fantastični pogled se proteže ka planini Pirin i njenim veličanstvenim vrhovima.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Regnum Apart Hotel & SPA ima u ponudi aqua park, savršene konferencijske sale i sale za venčanja i zabave. Najveći konferencisjki centar u Banskom nalazi se u hotelu Regnum Apart Hotel & SPA i ima 400 sedišta. Luksuzni SPA centar hotela je savršen za opuštanje gostiju i zaboravljanje na svakodnevne obaveze koje su ostavili za sobom kada su došli u ovo luksuzno zdanje. Kuhinja hotelskog restorana je internacionalna, a jela su vrlo ukusna i pravljena su sa velikom pažnjom i upotpunjuje ih soficistirana kolekcija finih vina. Deca imaju organizovana igrališta u otvorenom i zatvorenom prostoru. Hotel raspolaže sa malom privatnom banjom koju čine bazen za odrasle i mali bazen za decu koji su punjeni sa mineralnom vodom i đakuzi koji je, takođe, sa mineralnom vodom. U okvisu predivnog Spa centra dostupne su sledeće besplatne usluge: zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi i fitnes sala. 

O lokaciji

Hotel Regnum Apart Hotel & SPA u ponudi Tiara Travela se nalazi na na obodu mesta Bansko na 900 metara udaljenosti od gondole do koje je obezbeđen besplatan prevoz, prekoputa hotela se nalazi početak nacionalnog parka Pirin gde se može se videti mnogo prelepih borova koji plene svojim mirisom i zanosnom zelenom bojom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga